igazán éhenhalhatnának, vagy kaphatnának valami csúnya halálos fertőzést tőle
ó, dehogy. az üzlet az üzlet. csak azután jöhet a szórakozás:)
Az lehetetlen, ugyanis annak ellenére, hogy aránylag elég tűrhető a helyesírásom, de a fogalmazás nagyon lassan megy, igen bonyodalmas. :(
Ha igaz mindaz amit mondasz (egyrészt miért hazudnál, másrészt köztudott hogy a nők sosem hazudnak, ha csak fel nem tesznek nekik egy kérdést :D) akkor kőkorszaki viszonyok vannak a bíróságon (!!!). Az APEH nem tudom mit jelent, de a bíróságon?! Még jó, hogy elsőosztályú humorérzéked van. :)))
Okoskodó
Sokáig buta voltam, de aztán tettem egy 360 fokos fordulatot.
..... "És még elmentem újra hidrogéneztetni a hajamat, megcsináltattam a műkörmeimet és beültem a kopasz bunkó barátom mellé a pajeroba üléshuzatnak." :)
Tudtad ezt?
A navajo indiánok ugyanazt a szót használják a zöld, a kék és a bíbor színekre.
Ügyesek! :) Vagy monokróm a látásuk.
:) A másik meg az, hogy milyen munka lenne már!? :)
párszáz év alatt be lehetne gépelni..:D
Balkáni viszonyok. :S Elég fárasztó lenne a bíróságon a sok papíron tárolt infót bevinni a gépbe... :)
hát van ilyen..:D de régebben akár napi 100-300 üzenetet is írhattunk..:D csak mostanában pangunk..
Tudod mi az ellenszer? Írj többet, mint mi. :P :)
Mondcsak mióta élsz Te külföldön? :D
A postán is mióta bevezették a számítógépes rendszert azóta ki van írva, hogy elnézést kérünk a lassúságért, de új számítógépes rendszert vezettünk be... Ez kint van kb. másfél éve... :DD
Az APEH-ban is "nagyon mókás" volt, ott a hölgyike a betűket nem találta, aztán amikor ráakadt a megfelelőre örömében (egy ujjal) akkorát csapott rá... csak nagyon kellett vigyáznia közben, mert az ötcentis műkörme majdnem beakadt a billentyűk közé... :S :)
A bíróság is jó volt. Bevezettek egy számítógépes rendszert. Arra használják, hogy ott nézik meg a cégek számát, aztán hátramennek egy poros, iszonyat nagy irattárba és kikeresik a megfelelő papírokat... :S
Szerintem ez olyan sajátságosan magyar mentalitás. Egy darabig jól mulat ez ember, de aztán már nem is annyira... :S :)
Szüzmária, idesanyám...!
Nekem még csak ez lenne az első üzenetem?! Mire én elérem a 6-8 ezret, addigra Ti már nyugdíjban lesztek! :DDD
Nem bírom elhinni, hogy Magyarországon milyen türelemmel várakoznak az emberek különböző papírok elintézésére, amit 1-2 telephonhívással is el lehetne intézni. Arról nem is beszélve, hogy a fax-ot és az email-t is már régen feltalálták.
A türelem nem az erős oldalaim közé tartozik, éppen ezért csak csodálni tudom a derék magyar népet. :)
Na ja, csakhogy én is fizetem a banánjukat... :S
Ó Te kis anyagias. :P De azért nekem ugye nem számítanál fel felárat? Ja és ugye nem természetben kellene lerónom a tiszteletdíjat? :P :D
Sajnos engem jelölt ki a főnök erre a léleknemesítő feladatra... :S Olyankor pedig nincs kecmec...
akkor igazán sajnálom, hogy nem laksz közelebb, javulnának az életkörülményeim;)