Hazafelé jövet két érdekes hirdetést láttam.
Az első:
Eladó garázs (lakássá alakítható). Érd.:...
- gondolom mind az, ha köré építesz egy házat. ;)
a második:
Elveszett cinci. Jutalom a megtalálónak. Tel:...
- Csak azt felejtették kiírni, hogy cinci egér, macska, ló, vagy pulyka esetleg? :S
Úgy látom van aki sosem változik. :D
Az én bérem nem átlagos ezek szerint... sőt átlag alatti. :S
Sajnos ez nem én vagyok... mostanában semmire sincs időm. :( De aranyos macskákok. :)
Őszintén szólva most nem értek egyet Veled. Az hogy őket kővel dobálták, meg kirakatokat, autókat törtek össze az rendjén van, mert őket védi a törvény. De hogy a rendőrök a biztonsági mellény alatt viselték az azonosítószámot, az mindjárt büntetendő... az a sok símaszkos huligán miért nem vállalta még az arcát sem?!
Én cirmosítom. :) Meg is akartam Neked nézni az összetevőit, de az belül van a tájékoztatón és én nem szoktam ilyet venni, fodrászra bízom. :(
Ez kicsit félreérthető lett... nem én küldtem oda őket. Hanem csak úgy.
Nekem nem, olyan megnyugató dolog volt, hogy ők már jó helyen vannak. :)
Ki a világból?! Már így is a világ végén vagy... Hova még? :)
Hát nem volt könnyű életed az biztos. :( Gratulálok ahhoz viszont, hogy ilyen jól kimásztál a gödörből. :)
Húú jól lemaradtam... dumaládák! :) Olvassunk akkor...
Ami jól kezdődik, rosszul fog végződni. Ami rosszul kezdődik, még annál is rosszabbul fog végződni.
Optimista:)) (igaza van)
(kiv. az optimisták)
Nem éppen átlagos fizetésekkel számoltak mindegyik példában:
"Első példánk alanya az 55 éves József [...] Magas – havi 850 ezer forintos – bruttó fizetéséből [...]"
"A 40 éves Gábor például informatikusként dolgozik 22 éves kora óta, jelenleg középvezető egy cégnél, havi 600 ezer forintos bruttó bérrel."
:) Ennyire talán nincs jó dolga. :) Lehet abba a képbe mást is beleképzelni, mint egy napozást. ;)
A kutyánk is így szokta napoztatni a hasát. Tiszta kéjes állat. :)
Hát, szerintem igen. Egy fecske nem csinál nyarat az igaz, de a manipuláció része az emberek félrevezetése és tudatlanságban tartása, ami azt jelenti, hogy nem is ismerik a törvényeket, és ezen belül a jogaikat sem. Ezzel elérhető a lélek megtörése, és/vagy a kiszolgáltatottság érzése miatt kialakult félelem, ami passzívvá teszi az emberek nagy többségét.
"És mégis forog a Föld." És lám, neki lett igaza....
Annyit még a korrekt eljáráshoz, hogy símaszkban, azonosításra alkalmas jelek (számok) nélkül tevékenykedtek, nehogy bárkit is felelősségre lehessen vonni. Ezt is csak nálunk lehet megcsinálni.
A törvényt ők képviselik. :S Hallottam, hogy a rendőrök viperával is csapkodták az embereket. Meg ugye a gumilövedékek is. :S Csak szabályosan tették a dolgukat. :S