:-) Hát, ha egy Manson kaliberű kritikus üldözőbe venne... El is hinném, hogy menekülőre fognád a dolgot. :-)
15 évesen könyvet írni? Nem rossz. Elég korai ambíciók.... :-) Mindenképpen írj majd egy könyvet, ha már olyan korán elkezdted.
ilyen az élet és az emberek.
cigarettázni meg azért cigarettáznak, mert szeretik, ha büdös a szájuk:)
legalább mindenki láthatja, hogy mi volt 50 évvel ezelőtt. akkor se lett belőle semmi, most se lesz. vicc az egész.
fiatalság bolondság. eszerint megorrolt valamiért. kár volt.
ez az égbemenős dolog nem hazugság? a repülők korában?
1111 és lekéstem róla. de majd lesz 2222
Ez tiszta hülye. :-DDD
Na, én meg léptem aludni. Csácsá...
:-DDDDD Nem is olyan rossz cím. De valszeg nem magamról fogok írni. Bár a cím attól még maradhat. :-DDDD
Hiszed vagy nem egyszer suliban 15 évesen elkezdtem írni egy könyvet. Egy nagy spirálfüzet tele is lett, de meg nem mondom hova lett.
Be meg tuti nem futok, max ki... a világból... ha kergetnek a kritikusok. :-DDD
Jól összenyomja a belét ez a macsek. Látszik az egész medencéje.
Ó, köszi! :-) Ha tényleg van jó könyvötleted, valósítsd meg, és lehet, hogy befutsz, mint a Harry Potter szerzőnője. Írd fel magadnak, hogy "könyvírás....", és akkor mindig írsz hozzá egy keveset, amikor ránézel. Egyszer csak elkészül a Punchcake - The glaze of my life c. könyv. :-)
Igen, igazad van. :-) De az még csak egy kósza ötlet volt, és nem akarok beégni vele. Igérem, ha egyszer tényleg lesz belőle valami, akkor küldök neked egy dedikált példányt. Ingyen!!!! Bár szerintem, amilyen lusta vagyok, még az első fejezetet sem bírnám befejezni.
A mézesmadzag módszert. :-P Megemlítesz valamit, amit úgysem mondasz el, hogy majd könyv formájában megvegyük. :-)
Mit? Ezt nem értem. Le vagyok maradva valamiről?
:-)) Látom, ezt jól eltanultad ftcsracéktól... :-PPP
A buszsofőrök szeretnek spórolni mindenen, fűtésen és hűtésen is. Nálatok más lehet a helyzet. :-)
Igazad van, tényleg nagyon durva. Állítólag kb. 5 fokkal célszerű (és normális) a kinti hőmérséklet alá hűteni a levegőt a hősokk és a megfázás elkerülése miatt. Szerintem 25 foknál felesleges hidegebbet csinálni.