Lehet, hogy megrongálom majd az asztal hátlapját, de akkor előjön az a sok kábel és azokban mindenki el fog bukni. Majd valamit kitalálok. :S
a 17 nem vészes. addig kitart a lelkesedés:) aztán hazajövünk. majd ha hazaértünk és kihevertem beszámolok mennyit mentünk:)
Úgy vagy vele, mint az egyik viccben? ;)
Nagyon szeretem a ház körüli munkákat. Órákig el tudnám nézni, ahogy csinálják...
Nem, csak beütöttem az ablakfélfába a kézfejemet. Belilult és bedagadt. :S Szóval hoztam a szokásos formámat... :)
De az ablak tiszta! :D És ki sem estem! :)
nem mondták még, hogy nem a cserepeket kell elmosni a lavórba, hanem az egész ablaktáblát a lavórból nyert vízzel? és nagyon elvágtad?
Gyalog 50 km? Nincs az a pénz amiért engem rávennének ilyenre... kizárt. :)
Nemesebb részeidet? Ó Te szegény. :) Amúgy is nőuralom van Nálatok (többség szava dönt), tehát ha bicklitúrát akarnának, akkor nem lenne kifogás... :)
ja értem! most játszunk nem vesszük észre terence hille-t csináltok! oké sok sikert
Gyalogtúra? Engem ilyenre nem lehetne rávenni... Biciklivel még esetleg, de gyalog..... soha! :) Megértelek, de még a 17-tel is egész kitartónak hangzol... ;)
ha télen vetted, nincs légkondi és már így is gond volt a meleggel, akkor nyáron ki fog feküdni. inkább rongáld meg az asztalt. vagy vedd ki onnan és rakd az asztal tetejére, vagy mellé
Ez nem egy olyan cég. Jó ha fizetés van egy ilyen non-profit társaságnál. :(
Amúgy meg nem szeretem a légkondit, valahogy szárítja a levegőt. Amikor Pesten dolgoztam, akkor ott volt, mindig köhögtem is tőle... :S
:( Hogy sikerült? Elvágtad, vagy leestél valahol?
azért mi szórakoztunk volna rajta:)
nem szeretek bringázni, töri a nemesebb szerveimet. ez gyalogtúra
Az enyém látványos volt. Be van kötve a kezem... :(
Kérjél egy légkondit, és akkor Te is jobban jársz. ;)
miért nem mondtad nekik, hogy azt a fajtát nem degunak hívják, hanem vacsorának:)
a túrázásban az a jó, ha egy jó társaságban sétálgatsz a természetben. lehet dumálni, poénkodni, az emelkedőkön káromkodni és sok szép dolgot nézni. egyedül tényleg uncsi túrázni.
ja és zárt ruhában ha nem mész bozótba, nem nagyon kapsz kullancsot, meg már vannak kullancsriasztók is
Kövesd a neved melleti csíkot... :)
Hááááát... ;)
Nem rongálhatom meg az asztalt, leltárba van véve! Cégtulajdon! :) Még viszonylag új a gép, eddig még nem nagyon fagyott le, de nyáron az irodában dög meleg lesz, nem tudom, hogy bírja majd. A régi nem nagyon bírta. :S Majd veszek a gépnek is fagyit... ;)
Az ablakpucolásra gondolsz? Nagy ritkán rá lehet venni, de nem túl látványos. :)