17 km? Akkor Te nagyon kitartó vagy. Én csak kétszer voltam túrázni. Egyszer egy 4 km-es túrán, de az a 4 km a Bakonyban volt, hegynek fel... :( A másik meg télen Eger környékén, szintén a hegyekben és eltévedtünk, mert kivágták a túristajelzéssel ellátott fákat... Szóval késő este keveredtünk elő, átfagyva.
Na az egy életre meghatározta a túrákról alkotott véleményemet.
és olyan sok érdekes embert ismersz meg, nem? orvosokat, mentősöket, stb:)
vagy már a friss eü vizsgáddal magadat láttad el?
engem is, de mivel régebben többször mentünk túrázni, valahol igaza van. kell egy kis mozgás.
voltak vagy tizenakárhányan. valami céges buli volt. én meg szépen otthon egész hétvégén kényelmesen tévézgettem:)
:) Igen, jobb. Mert egyedül voltam itthon és eü képzés ide, vagy oda. De fél kézzel még én sem tudok kötözni... :)
hát ugye, ha eddig is úgy gépeltél, hogy kilencel kerestél, egy meg lecsapott, akkor ilyen esetben nincs olyan nagy teljesítményesés;)
Nem másztam ki nagyon. De nagyon meg akartam pucolni. :)
Ez az én formám, velem mindig történik valami, de legalább mindig zajlik az élet körülöttem. :)
én már mondtam az asszonynak, hogy ragasszuk le matricával, akkor nem látszik milyen koszos, de mindig lehurrog és nekiáll ablakot mosni:)
jó éjt nektek lassan bandukolok mert holnap suli:)
kellemes hétkezdést:O
:) Előre is köszi a beszámolót! :)
Tényleg lelkes vagy... :) Engem még 5 km gyaloglásra is nehezen vennének rá. :S
Lelépek egy időre. :(( Majd remélem tudok még jönni.
össze kell kötni kábelkötegelővel. akkor nem olyan vészes.
Aztán meg szó nélkül elővetted a bringát és mentél vele, igaz? ;) Egyedül nem jó bringázni, vagy legalább egy mp3 lejátszó kell hozzá... :)
igen, az ilyesmit nagyon szeretem, kár, hogy ritkán van benne részem
:) Köszi a jóindulatot, de szerencsére nem el, csak bevágtam. Azért fáj. Most csak 6 ujjal gépelek. :) És még így is hogy megy, igaz? ;)
ó, az se jó, de még mindig jobb, mintha a véred is hullt volna.
Ó, Te szegény! :( Nagyon hevesen pucolhattad.... ;)
Ki sem estél? Képes vagy kimászni? Én félteném a rongyos életemet... inkább kívülről koszos maradna...
dehogynem lenne. tavaly se mentem bringázni az asszonnyal. mondtam neki, hogy menjen csak egyedül.
Én már többször is válaszoltam Neked! Olvasni ugye tudsz?