:D Erre reklámoznak valami szert.
Olyan vagy, mint a kis kínai gyerek, aki a sínek között játszik... :)
Azért valamennyire csak kimásztál... :S Ha ilyen formád van, akkor Neked túl veszélyes kimászni. Kár lenne érted... :(
szerintem is, csak még azt nem tudom, hogy a térdeim hogy fogják bírni a szokatlan megerőltetést:)
Látod most én írhatom ide, hogy nem tudom, hogy örüljek-e ennek, vagy sírjak. :DD
á, elvannak együtt, eljáccogatnak. nekem sajnos nincs sok türelmem az ő szinjükön jáccogatni, úgyhogy apuciból ilyen téren keveset kapnak. majd talán később mikor kinőnek a pónikos korukból:)
Azért örülök, hogy macskanyúzós képek már kiveszőben vannak a tárházadból. Nem, nem kérek ilyet. Már csak azért sem, mert az ilyenek alatt mindig ott van Brigitte öröm újjongása... :S
Aranyosak a barik is. Legalább ftcsrac is leszokott már arról, hogy majmos képeket másolgasson ide. :)
Büszke lehetsz, a túrázás nagyon jó dolog. Én szeretek a természetben járni.
ugye? ....
...most nagyon büszke vagyok magamra:)
igen, gondolni kell azokra az időkre is, mikor majd az ember esetleg kocsisok közé keveredik:)
Ha Veled marad a két lányka, akkor az sem igazi szabadság már. :) Gondolom sokat kell velük törődnie a gondos Apukájuknak.
arra már nem MléxM, de minta megboldogult ifjúkoromban meglehetősen erőltették volna az ilyesminek a megtanulását:)
mi télen eccer Rám-szakadék túrán voltunk. eszméletlenül jó volt. könyebb volt mint a nyári, de nagyon szép volt az egész.
de voltam már utcai cipőben is túrázni, igaz nem vizes időben:)
Végül is igen, de legalább kiadtam a mérgem és ha használom nem kopik a szókincsem. ;)
Akkor örülhetek, hogy azért elég jól el tudom olvasni amit írsz. Szerencsére a betűket és a helyesírást megtanultad legalább. :D
Hát azt mondta magyarázatnak, hogy még csak egy éve erdész ott és minden fa olyan egyforma szürkületkor... :S
Így utólag már vicces visszagondolni rá, de akkor nem volt jó. Nem vittem magammal jó túracipőt (szilveszterezni mentünk) és a bakancsom már egy óra után beázott a hótól. Iszonyúan fáztam. Szóval nem jó emlék. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
najó, tényleg nem felejtettem el. ami nálam nagy szó, mert egy csomó mindent elfelejtek:)
gondoltam, ha már összeszedtem párat ínséges időkre, kár lenne veszni hagyni;)
:DDDD Ez nagyon jó!
Hát csak nem felejtetted el ezt a birkás dolgot? Képes voltál Beeeeeeeeeeeeeeee rakni a képüket? :)