attól függ kinek a szabadságáról van szó:D
a felesleges billentyűket nem tanultam meg:)
komoly géniusza lehetett a szakmájának:)
a lényeg, hogy időnként ki kell menni a szabadba egy jó társasággal
és nem mindig csak a szobában heverni
:D Nem, én ennél ficrábban küldtem el magam a jó fenébe. :)
Az életed párja ugye másképp vélekedik erről... ;)
Hát, ha néha-néha rátévedne az ujjad a Shiftre is, akkor már tökéletes lenne... :D
Hát akkor barátom kalanda fel! Kíváncsi vagyok, hogy utána is ilyen lelkesen írsz-e majd a 17 km-erről. :)
Lehet, hogy rossz társaságot fogtam ki, de mind a két esetben lelkes természetjárókkal mentem. És a második esetben velünk volt az ottani erdész is. :S Ő tévedt el.
ilyenekkel, hogy: "ejnye ejnye Harimata, ha megint ablakot pucolni támad kedved letöröm a kezem":)
Bizony. Jó új dolgokat kipróbálni, új arcokat megismerni... ;)
Igen, magamat láttam el, jótanácsokkal is... :)
igen, néha kell egy kis szabadság az embernek:)
én nem tanultam, csak csináltam, aztán valahogy sikerült. biztos nem tökéletes, de nekem megfelel.
Ez igen! Látod mégiscsak szereted a biciklitúrát, még mindig visszaemlegeted... ;)
látod, rossz társasággal mentél. velünk ilyen még sosem fordult elő. a 17km azért annyi, mert ott van az első kiszálló, ahonnan busszal elszállítják a rokkantakat. odáig valahogy el kell vánszorogni. 4km távolság a házunktól az oviig oda-vissza
:D Nem, nem úgy gépelek mint a villám (néha-néha lecsapva). Valamikor tanultam gépírni, tehát 10 ujjal megy a dolog. :P
ó, az nekem már nagyon megy. volt olyan is, hogy lecsaptam az ujjam végéből egy darabot:) önkényes véradás:)