Velem bunkó volt, úgyhogy előttem már rég leszerepelt...
Persze, hogy az! :) (mivel játszik a kis kínai gyerek a sínek között?, ez a kérdés része...)
Tériszonnyal nőként, ilyen kitűnő formában kicsit kimászni is hajmeresztő. Ha muszáj, inkább egy hosszú nyelű ablakpucolóval oldom meg az ilyet, és olyan lesz, amilyen... ;) Nem különösebben izgat, fontosabb az épségem annál. :)
Látod? Én válaszolgatok neki és Tőled köszön el. Hát érdemes kedvesnek lenni hozzá? :)
Nehogy azt hidd! A rendszeres mozgás csodákra képes.
ilyenek a főnökök. hiába, azt az állatfajtát szerintem egy helyen tenyésztik:)
Nem, egy rokon jött, és illendő volt fogadni... :)
nem mondhatnám, inkább úgy igaz a dolog, hogy párszor ár voltam ilyenen. egyébként tényelg a legnehezebb a dologban társaságot összeszedni hozzá. főleg olyant aki ha megy is, tudja hova érdemes és még mellette jól akarja érezni magát, nem a teljesítmény élteti csak.
Milyen a kínai gyerek? Nem emlékszem most erre a viccre.
Vagy az amiben az életével játszik? :) Annyira azért nem másztam ki, csak kicsit. Tériszonyom van és a negyedik emelet azért nekem már elég magas.
Túlsúlyod van? Akkor nem kell pótkocsi, túrázz csak, és majd lemegy! :P :)
Mostanában elkezdtem érezni, hogy mennyire jó, hogy ilyen környezetben nőhettem fel, egy erdő mellett, festői környezetben, a természetben, állatokkal, de mégis közel a városhoz. Nem cserélnék azokkal akik a belvárosban laknak.
tudod van az az öntapadós üvegmatrica, amit ha felragasztasz nem látszik át az üveg tőle.
A vezetés majd nem hagyja, hogy elfelejtsem a legfontosabb kifejezéseket... ;)
hát ha a szer azt csinálja, hogy a túlsúlyomat hirtelen egy kerekes pótkocsira teszi, akkor utánanézhetnél a márkájának:)
Akkor Te ilyen kis természetjáró vagy? Nekem városi gyerekként nem is igazán volt lehetőségem rá, hogy rászokjak a túrázásra. Meg azóta sem igazán voltam, nem volt senki sem a környezetemben aki eljárt volna ilyenekre, vagy rá lehetne venni egy kis ilyenfajta mozgásra. :)
De szeretek kirándulni, meg a szabadban lenni.
Ha elég magasan laktok, akkor csak nem néznek fel addig... :)
Egyébként milyen matricát raknál az ablakra?
csak arra kell vigyáznod, hogy most már több állatformát ne dobj be a köztudatba;)