:D Nem bírok annyit enni. :) Végem is lenne, ha éjfél után még elkezdenék enni. Nem lenne abból alvás...
Gondolj csak bele, hogy a múlt héten pihenni mentünk és napszúrással és leégéssel jöttem haza. Ma megpucoltam pár ablakot és be van kötve a kezem... Lehet, hogy nem való nekem ez ilyesmi. :D
kell venni egy túratérképet, aztán ha az egyik ösvényt el is téveszti az ember, a csapásirányt meg lehet rajta találni. persze ha valaki tudja magáról, hogy egy szupermarketben is eltéved, az olyannal menjen akinek mond is valamit a térkép:)
:D Igen, a legtöbb esetében ez lenne a jó! Pláne Húsvétkor jött volna jól ez... :)
én csak azt nem értem, hogy miért ne jöttél rá, hogy ha kinyitod akkor belülről is hozzá lehet férni.
Ez elég határozott és tömör válasz volt. :D
ez náluk már természetes adottság lenne. ha kimaradna a beosztásukból, külön kérnék
rossz válasz. a kellemes közérzethez legalább 2x kell és éjfél után ha még fent vagy még1x:)
Így is van... tudod, nagy az Isten állatkertje... :D
A túra úgy jó ha nem mások szervezik meg.
Persze akkor könnyen eltévedhet az ember...
igazából csak az a baj, hogy a laci gyakran ül a hátamon:)
Nem kitűnő formában még veszélyesebb... :S Használtam azt az ablakpucolót, de csíkos maradt utána az ablak... :S Így azért csak kimásztam kicsit. De nem volt vészes tényleg.
így nem csoda, ha nem szeretsz túrázni. tessék elmenni egy normálisabbra is.