ezért utálom én az embereket, mert a legprimitívebb állatok a földön. az ilyen szemetelés csak az egyik megnyilvánulási formájuk.
:DDDDDD Majd felnő, és a főnököd lesz... ;)
ugyan, nem tanultál az iskolában az erő és erőkarról? ha a seprünyelet használnád spajcerként, akkor menne az jobban is:)
Nem, kicsit sem öngyilkoshajlamú. Kis aranyos. :) Végül is ő is túzázni ment, egy kis kalandtúrára. :)
Ó, hát akkor a felét biztonságosan meg lehet pucolni, nem? ;) A másik felét meg ne nézzék! :)
igen, ezt a korosztály elszipkázzák az internetes fórumok. pedig nagy szükség lenne rájuk a céges életben is.
:) Köszi, de ha elvesztem a kezeimet, mivel írnék Neked? ;)
Igen, ezt sikerült megtapasztalnom, hogy a nehezebb kaják közés sorolandó... :) A tészta tényleg jó este. Igazából mindegy mi, csak hízlaljon. :D
pedig az eszük megvan hozzá. épp a szavazás kapcsán mondtam az asszonykámnak, hogy ezek a szavazócédulák direkt úgy vannak megcsinálva, hogy még az analfabéták is tudjanak szavazni. igazán igazásgtalan, ha annak lehet, akkor az 5 éveseket miért zárják ki.
Igen, ez a tudatlanság. Elég szörnyű. Nagyon bosszantó egy szép erdei forrás és védett növények mellett üdítős flakonokat, papírokat egyebeket találni. Legszívesebben letördösném a kezeit azoknak a primitív állatoknak akik eldobálják! :S
Néha 9 után kerül sor a vacsira, de azt a káposztát egy életre megjegyeztem... :)
nem kell ilyen könnyen feladni. ugyan mit veszíthetsz? legfeljebb néhány végtagodat, ilyesmi;)
Na ezt a kis erőltetést nem mertem. Régi ablakok ezek már, örülök ha kinyitni ki tudtam őket. :S Ezek itt nem fordulnak el annyira, csak úgy kb. 90 fokot.
hát a káposzta bár nagyon egészséges nem kifejezetten a könnyű ételek kategóriájába való. olyankor későn egy kis tésztát kell enni, vagy valamilyen husos salátát, ilyesmit
Mert valami más elfoglaltságuk van. Mások írásait kell ellenőrizgetni, hogy szalonnaképesek-e? ;)
Savanyú káposztát? Hú az savas, azt tényleg nem szabad. Én próbálok este már nem enni, de ez rosszabb, ilyenkor kezd csipegetni az ember... :)
azt utálom mikor valaki nem tud zacskót vinni a szemetjének. sajnos azt kell mondjam ez is ostoba városi szokás és neveletlenség kérdése