Ó Te informatikusok gyöngye! Ez nem lenne túl jó a géphez azt hiszem. :) Bár elismerem, hogy zsinór nélküli, meg egér is, de ezt fel kell húzni, hogy működjön és nekem most fáj a kezem. : P :D
igen, a saját rossz példámból okulva. én mindig lerugdosom magamról:)
hiába, kell a jól irányítható kolomp után kocogó csorda:)
Mond csak hány éves is vagy Te? :D
Amúgy most mondták a tv-ben, hgy Orbán gradUlált Gyurcsánynak. Csak vége lesz már ennek a választási hisztériának... :)
pedig épp most akartam ezt javasolni az optikaid helyett:)
gondoltatok már arra, hogy mivel a választópolgárok 99%-nak nincs megfelelő képesítése ahhoz, hogy átlássa a politikai életet így az életünket beleértve önmagunkat is, olyanok irányítják, akiknek halvány fogalmuk sincs róla hogyan is kellene működnie a dolognak? mi ez, ha nem a demokrácia csődje?:)
:D Igazad van! Tényleg úgy csinálnak meg mindent, ami az átlag "egységsugarú" embernek készül, hogy hülyebiztos legyen... De a kisördög nem alszik, és az emberek okosak... :D
(Harimata, nem Rád céloztam!)
Nem én valami félresikerült macska lehetek. Nappal vagyok aktívabb és még munkára is kényszerítenek, bár nem is érném be holmi egérrel... ;)
ilyen komoly megterhelést nem lehet elvárni az átlag választópolgártól.
X-et kell rakni?? Nem beírni, hogy 0, 1 vagy 2? ;)
ugyan, be kell bújni a paplan alá:)
Aranyos bégetés? Én még barikat is kaptam Rettenettől ma már. :)
most én miért? mit vétettem már megint?:)
:P Ezért volt vicces legutóbb, amikor írták az interneten, hogy a legkevesebb szavazó Cigándon volt. Hát x-elni már csak tudniuk kellene... :;
igen, a macskák éjszaka aktívak;)
Hát igen, de még hideg lenne éjjel ablak nélkül. :)
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Neked is.
Hosszú volt a sor, siettem. Az első két betű stimmelt. X. Aztán néztem, hogy mi az az embléma ott? :)
Azt hittem ha eltépem gond nélkül adnak másikat, hát nem. Felvették a jegyzőkönyvet. Ez érdekes volt, mert belírták, hogy mire voksoltam rosszul és megkérdezték, hogy miért. Ennyit a titkos szavazásról (beírtak, hogy a hasonló név miatt félrenéztem). :) Aztán nagy nehezen adtak másik lapot.
Ma meg két hete is háromszor is elolvastam, mielőtt x-eltem volna... :)