Ha van kihez bújni, akkor kell csak igazán a takaró... ;)
azért hagytam rá:)
tényleg gúdnájt
Lejárt a munkaidő? Az jó.
Jó étvágyat és gúdnájt! :)
Kettőből is nehéz választani, ha egyiksem az ideális. :)
igen, hogy ide vagy ide a kettőből:)
potenciális ügyfélnek egyszerűbb technikát szoktam javasolni;)
:D És Apa mondott neki valamit? ;) Vagy hagytad, hadd x-eljen kedvére? :)
Érdekes, hogy bevihetted a szavazófülkébe...
ó, a hőmérséklet az olyan eszkimós dolog. ha van kihez bújni, takaró sem kell;)
Aha. Elkezdtem örülni, hogy nem Te vagy az informatikusom. :D
viszont most jól búcsút veszek és hazamegyek vacsorázni. aludjatok jól és legyetek rosszak:)
gúdnájt
Nem erre céloztam. Így is jó. :) Én még a paplanra is teszek egy takarót pluszban. Fázós vagyok és bírom a fincsi meleget (a hőmérsékletre céloztam). :)
igen, erre gondoltam. nem mintha pillanatnyilag jelentős alternatíva állt volna rendelkezésre:)
14 múltam. :P A számok már mennek, a betűk még csak a billentyűzeten. A füzetet hiába csapkodom..., nem jelennek meg a betűk. ;)
Na, mekkora öröm! :SSS Annak azért örülök, hogy vége van...
csak gondoltam érdekességnek megemlítem. na ezért volt, hogy ma az 5 éves lányom szavazott helyettem:)
A múlt héten beszélgettünk bent a munkahelyen, hogy kire is szavazzunk itt Vácon. Volt két három ember a b. hatból, akik hol erre, hol arra akartak szavazni, ahogy az érvek elhangoztak pro és kontra. :S És mint tudjuk, minden szavazat számít, szerintem ők arra voksoltak végül akinek a plakátját utoljára látták meg a szavazás előtt...
aszittem ezt a fajtát elég megijeszteni, hogy szaladjon. amolyan macskanyávogással irányítható egér:)
á, nem tudom, én tudatlan vagyok:)
Még nem gondoltam bele, de egyetértek. Sajnos így van. :(
Ez a demokrácia alapja... Az iq-bajnok nép majd megmondja a frankót... persze előtte sugalmaznak nekik, hogy mit kell gondolniuk....