:) Jó kis történet. Az az állat egy legenda! :) Enyhén szuicid hajlamai vannak... ;)
Tudod csak azt nem értem, hogy a 12 évesek miért nem főnökök? :S ;)
egy kis erőltetéssel majdnem 180 fokot fordul az:)
Nem, nem köszönöm. Nekem már ez is sok a jóból. :D
Egyszer voltam olyan ügyes, hogy fél 11 körül ettem savanyú káposztát... Még hajnali 2-kor sem tudtam aludni. Pedig gondoltam könnyű étel, hiszen növény.... :D Nem volt az. :S
Az a sok ember sokszor csak összeszemeteli a természetet :((
Meg letaposnak mindent, letördösik az ágakat... Persze vannak kivételek...
Pedig egy tigris szívesebben simogatnék, persze csak ha már kellően elaltatták. :)
Erről jutott eszembe, hogy tegnap egy állatgondozó mesélte az állatkertben, hogy az egyik ormányos medve elszökött, bemászott az oroszlánokhoz, felpofozta őket, majd még volt annyi ideje, hogy felmászott egy fára. Onnan kellett a gondozóknak leszedni. :)
hajaj, még főnöknek se kell soknak lennie hozzá
ilyenen még én sem, lesz vagy 200 ember, inkább másmilyenre mennék, de most ez van. mint említettem érdeklődő társaságot nehéz összeszedni.
nem is alvásról, hanem evésről beszéltem:)
Ezek nagy forgóablakok! Ez itt nem egyszerű! :S
ugyan, csak ki kell tapasztalni a furmányait a dolognak. az ember mindenhez hozzá tud szokni, ha sokat csinálja
Ja, hogy csak az lehet főnök aki elég bunkó? Akkor én sosem leszek az... :S De van ilyen ember épp elég...
kár több karakter pazarolni arra a figurára:)
A tigris is csíkos, még sem pucolgatják a nők... ;) Jó az úgy...
Én nagyon szeretek kirándulni, de idegenekkel, ilyen szervezett túrán még nem voltam.