50 km? :-o Huh..... :) Biciklivel? Gyalog azért nagyon sok lenne....
nem kell azt mondani, érzi azt az ember:)
:) Túrázni nem nagyon szeretek, azért nem mászok fel egy hegyre, hogy lejöjjek a másik felén, azért meg pláne nem, hogy megnézzem fentről azt am ott van lent. Azt megtehetem lentről is nemigaz? :S :)
Ráadásul épp az előbb a Híradóban arról beszéltek, hogy tele vannak az erődk kullancsokkal és már kb. a felük fertőző is... :(
Egyébként a szülők többsége kamerával vette fel a gyermekét, amint rámutat egy-egy állatra. De tényleg, ő sem volt ő sem okosabb nála.
Pl.: a madárházban alul futkároztak kisegerek. Volt ott egy házaspár aki leglább 10-15 fényképet készített róluk és végig sikoltoztak örömükben, hogy degut látnak. :S
pedig megnéztük volna a műveletről készült fotódat;)
na most kaptam be itt a gép elott 3 sajtburgert
hari most vettem észre hogy azt nekem kuldted. MD
milyen válasz erre gombot?:D
valami 50km-es emléktúra. de szerintem elég lesz nekem belőle 17 is.
de azért remélem pasizni szoktál;)
rúgd ki a hátulját és máris nincs ilyen probléma. egyébként ha nyáron nem fagy a géped, akkor tökmind1, milyen meleg van mellette. bár a vinyót nem árt aktívan hűteni.
Velem nem szokott semmi különös történni. :) Nem voltam állatkertben, nem pucoltam ablakot sem.... :)
ja, én is sokat butultam mióta gyerekeim vannak:)
Szia! Neked hogy telt a napod? :)
Ha használnád a válasz erre gombot én is szavaznék Rád egy 5-öst. :P :)
nem annyira. igaából mind1, hogy otthon csinálok valamit, vagy máshol. a nagyobb baj inkább az, hogy az otthonira nem jut mindig idő:)
:D Jól teszed, hogy meggyőzöd magad, mert így majd több kedved lesz hozzá... ;) Milyen túrázás?
Lehet, hogy meglep, de nem dohányzom, nem iszom, nem kártyázok és nem nőzök. :P
Egy kis zárt helyen van a gép, előlről leszereltem az ajtót, mert azt már túlzásak éreztem. :S Minek az? De így is olyan meleg szokott ott bent a gép mellet lenni, hogy télen ott melegítem mindig a kezem. ;)
ja és a tömeget én is utálom. olyankor a szokásosnál is jobban elmélyül az emberundorom:)
istenem, amilyen a szülő, olyan a gyerek:) persze lehet, hogy a szülő már rezignáltan válaszolgatott a kérdésáradatra, úgy én is szoktam egy idő után. olyankor az asszony megjegyzi, hogy az ilyen humort még nem értik:)
kimozdulásnak meg a legjobb a túrázás. (mondom én hogy meggyőzzem magam, mert az asszony el akar cipelni jövő hétvégén túrázni:)