Sziasztok!
... egyes szülők meg ilyen eszesek... :)
Már megint dolgozol? Hogy bírod ezt? Ez nagyon fárasztó lehet. :(
Egy gondos Apukának mindig van mit csinálnia otthon is... :)
Mint program tényleg jó volt, mert egész héten be vagyok zárva az irodába, itthonról meg alig mozdulok ki. De nagyon elfáradtam és iszonyúan utálom a tömeget.
A legjobban azt utáltam, hogy minden állatnál befurakodott elém egy csomó gyerek, akiket persze előreengednék amúgy is, de olyan nagy hülyeségeket tudtak mondani, az anyukák és apukák meg büszkén mosolyogtak a kis porontyra, hogy milyen okos... :S Ez leginkább a háziállatoknál volt zavaró, mert a vadállatoknál még megérteném, de amikor a kecskére azt mondja a gyerek, hogy bárány, a szülei meg vadul bólogatnak, hogy igen. Majd a gyerek megkérdezi, hogy ha ebből lesz a pulóver, akkor minek rá szarv? :S Ááááááááááá A papa válasza: dísznek. AZ állatok már csak ilyen díszesek... :)
időssebben is mind1, nem jelent semmit.
na látjátok legalább valaki el is olvassa amit ir a másik! rád 5 öst szavazok (sirály)
attól még a ventinek bírnia kellene. ráadásul a kis hely max akkor gond, ha szét kell szedni. szellőzés szempontjából mind1. feltéve, ha nincs hátulja az asztalnak. por szempontjából meg minél feljebb kell helyezni. főleg ha padlószőnyeges a szoba. ja és a dohányzás súlyosan károsítja az ön és a számítógépe egészségét:)
rettenet! te hogy emlékszel mindenre ;P
tegnap dolgoztam, aztán haza mentem és ott is(egy kis kertészkedés). ma meg általános semmittevésben voltam miközben szomorúan vettem tudomásul, hogy hogy gyülemlik otthon az elvégeznivaló:)
aztán elvittük a lányainkat szavazni, mert nekik is meg kell tanulni X-et rajzolni. utána meg bejöttem megint dolgozni.
Igen megvolt. Én is remélem. Tényleg nem kellene politizálni. :)
Kis helyre van berakva (ilyen a kiépítése a számítógépasztalnak), nem csoda, ha időnként túlmelegszik. :S
én bizom benne hogy az nyer akire voksoltam
na megvolt felétek a szavazás? (tom nem lehet politizálni)
és az állatkertet miért bántad meg? ott lejjebb azt írtad, hogy jó volt. az ablakpucolást meg tudom érteni:)
jobbat kell rá venni. én nem szoktam cserélgetni csak időnként pucolom.
Tegnap Állatkertben voltam, amit már nagyon megbántam. Ma pedig ablakot pucoltam, amit nagyon megbántam. Tehát minden jóval.. :S
:D Időnként nem árt. Az enyémben félévente tönkre megy a venti, tehát elég rendszeresen van takarítva... :S