szép madár real!:D
erre szoktam azt mondani hogy jokor voltál jo helyen:D
Úgy emlékeztem, hogy hétfőt mondtál.
De miért nem kérdezed meg az oktatót telefonon, hogy hova kell menned? Amúgy meg a legtöbb váronak a térképe megtalálható a neten, én általában ott keresem meg ahova mennem kell.
Nemtudom ide már írtam-e, vagy csak Psychonak írtam MSN-en, de szerdán kéne menni vizsgázni...
Ez eddig nem gáz, de hogy fogok elmennI?:(((
Azt se tudom hova kell menni:(
Nem tudok kiigazodni, egy számomra teljesen ismeretlen városban:(
Eléggé meglepődött, de én is! :)
A szeme hasonlít ehhez a Harimatáéhoz:)
Ez nagyon szép! :)
Szegényke biztos nagyon meg volt ijedve!
Hihetetlen dolog történt! Fogtam egy karvalyt!!!
Az udvaron berepült a kertbe (üldözte a verebeket) aztán a kerítés két dróthálója közé keveredett én meg épp kint voltam és észrevettem ahogy verdesett mert beakadt teljesen, szaladtam, és gyorsan kiszabadítottam. Egyből megismertem, hogy egy karvaly. Bevittem megmutatni, megcsodáltuk, utána elengedtem és szépen elrepült. Nagyon nagy élmény volt!
(Mindjárt berakom a képet amit csináltam róla.)
:DDD
Vagy a szedjük le az éhes c. filmet...:D
Mondd meg, hogy milyet akartál?
Mi lett volna a topikod témája?
Olyat mondj, ami még nincs, és nem foglalja magába más téma sem (pl a sport téma az biciklik, úszószemüveg, térdvédő) :)
Ez érdekes.
Nekem az tetszik, hogy az ütőered a nyakadban, 9 m-re tud spriccelni.
Ezért bírják a rendőrök és a mentősök a tipikus kádban ér- és nyakfelvágós öngyilkosokat...a plafonról csöpög a vér:)
Az Úriember az a vadállat, aki valameddig tud várni.
És nem én nyertem meg a 16-szoros európai skizofrén világbajnokságot!:P
inkább mégsem mert nem veszitek jo neven
hé? megengeditek hogy kreáljak egy olyan topicot amiben a .............. mindegy
azt mért nem rakták be amiben benne van az hogy szar???? most olyan durva!?? bekuldtem 4 qjó viccet
erre beraknak nagy nehezen 1-et! na mind1