Igen, megcsináltam (berakták a humoromat!!!)
Én az optikai egér alá azért tettem alátétet, mert az asztalom lapja fényes, és az egér ugrig rajta, mert visszaveri az egér fényét, vagy mit :S
Bizony, a cicák szeretik ám a kényelmet. ;)
Nekem van csuklótámasz a billentyűzeten is, fő a kényelem. :)
Tényleg jó éjt. :)
:S Nem, de jobb is, hogy nem mondták. Ez olyan ftcsracnak való téma lenne... :)
Ott csak azt mondták, hogy artériás vérzéssel gyakorlatilag már semmit, de a szakkönyvek szerint meg nyomókötéses vérzés-csillapítást lehet csinálni. :S
Jó éjt Neked is!
Nekem a jó lapos billentyűzet miatt nem kell csuklótámasz.
Hát tudod, a szakember, az szakember! :)
Néha én is megtisztogatom az egeret, de nekem csuklótámaszos alátétem van, azt nagyon jó. :)
Lassan én is lelépek, mert hosszú volt ez a nap.
Jó éjszakát, szia!
Harimata, ugye ilyet nem tanultál az eü tanfolyamon, amikor az artériás vérzésről volt szó? :S
Tudtad ezt?
Az emberi szív elegendő nyomást képes előállítani ahhoz, hogy a vér akár 10 méterre spricceljen.
Nem szeretem az egér alátéteket, örülök, hogy ez alá már nem kell. Inkább néha törődök az egérkémmel, és megtisztítom az alját. Olyan tuti a matrica az alján, hogy ott szedi a legjobban a koszt. :) Meg a 4 tappancsa.
Az az eladó aztán nagyon vágta a témát. :D Jó, hogy nem anyadeszkának hívta. :D
Én már besokalltam, de ez tetszett. Mit ki nem találnak már... :D
Még nem olvastam. Ritkán megyek "ki" a főoldalra. :)
Módjával kell fogyasztani ezeket a poénokat, és akkor nem sokall be az ember tőlük.... legalábbis én nem... :D
Igazad van. De Neked ugye mindig! ;)
Én az optikai egér alá is tettem egéralátétet, így kevésbé koszolódik. :)
Hát azóta már én is rájöttem, hogy sokan nem értenek hozzá azok közül akik árulják őket. :S
Egyszer egy hipermarketben érdeklődtem egy gép után fel volt írva a lapomra, hogy ... típusú mainboard. Erre az eladó áthúzta és odaírta, hogy matherboard. Mintha nem lett volna mindegy, hogy hogyan hívják. Így is, úgy is alaplap szegény... :S
Mindenki felemeli az egeret, ha dolgozik vele... szerintem.
Mittudomén, engem nem zavarna... Mondjuk ki tuggya...
Na húzok aludni... Jóccakát!
A MM-tal vigyázni kell, mert sokszor elég drágák... De azért jó, hogy sok minden van náluk, és meg is lehet tapizni mindent, és akár ki is lehet próbálni, anélkül, hogy agyoncsapna egy biztonsági őr. :)
Nekem is olyan kinézetű van, de drótos billentyűzet. Nagyon jó. (Fujitsu-Siemens) Jó laposak a gombok, és feketék.
Sokáig bírja az akksival, de azért kb. hetente, 2 hetente tölteni kell. Így meg nincs gondom rá. :) Volt már a kezemben olyan rádiós egér, és engem tényleg zavart, hogy nehezebb. De lehet, hogy mást nem érdekel, mert nem emeli fel soha... :)
Az optikai egérke aljáról is sokszor kell pucolgatni a szöszöket, de legalább nem kell kigolyózni. :)
Szakember, számítógépes boltban????? Ők csak műkedvelők, sokan nagyon piték gépes témában... különösen a hipermarketek PC részlegein ordítóan sötétek... :) Aki tényleg ért a gépekhez, az általában nem egy boltban árulgatja őket, hanem dolgozik rajta.... Nézd csak meg Rettenetet... ;)
:) Ügyi vagy, jól tetted! :)