Akkor a törődés, vagy tényleg a szeretet számít neki. :)
:) Még a tekit is el tudom képzelni, ahogy örül, de a pók biztos teljesen rezzenéstelenül vesz tudomást mindenféle törődésedről... Biztos nem megy oda, és csókolja meg a kezedet. ;)
:D Nem, nem ilyen volt szerencsére.
Gondolj bele akkor mekkorát ugrottam volna! :)
Meg én a pókokat nem szoktam agyoncsapni, kidobom a negyedikről... :S
Az email címeket is törlik egyes szolgáltatók, ha mondjuk fél évig nem lép be a felhasználó. (vagy hónapokig) Szóval akár még lehet remény....
Amúgy a növény itt pont olyan helyen van mint előtte, ez az érdekes benne :)
Az biztos! Én aztán megmondhatom... hosszú is lenne felsorolni.
Mert ti törődtök vele, és talán jobb helyen is van. (több napfény, kedvezőbb hőmérséklet stb.)
Az állatoknál olyan jó látni, hogy mennyire érzik, ha szeretik őket. :) Úgy tudnak örülni...
Igen, én is mindig ezt mondtam, hogy nincs lehetősége netközelbe kerülni, vagy történt valami az életében ami miatt a net a legkisebb problémája... bár ez se stimmel, mert az e-mail-je csak meg lenne..
Ja, hülye vagyok. :D Az élőlény.... :)
Dehogynem! A növények érzik ha szeretik őket. Van egy (kicsit rossz indulatú)ismerősünk aki egyszer adott egy növényt, nem kellett neki mert sosem virágzik, nálunk folyamatosan ontja a virágokat...
Igen... Sajnos az nem sok jót jelenthet. :( Jó esetben csak nem jut nethez.
Jó lenne tudni, hogy jól van, de már az e-mail címe is megszűnt...
Tényleg! :) Szomorkodó növényt még nem láttam. Lehet, hogy csak nem látszik rajtuk? ;)
ftc ilyenkor biztos a rossz dolgokat számolja... :S
Nézd meg kié az első hsz. a kép alatt...
Harimata, nem egy ilyen mászott múltkor a lábadon? ;)
Komolyabb szomorú dolgoknál senki sem tudja megőrizni az általános jókedvét... Talán az, aki terminátor, és nincsenek érzelmei és érzései. :)
Igen, én végig úgy voltam vele, hogy lehetne rosszabb is, meg hogy majd biztos lesz jobb is, és a jó dolgokat számoltam össze.