De! Neked mindig nagyon örülök! És a többi fórumlakónak is. :)
Múltkor így vihetted volna haza a labradort. :)
:( Igen észrevettem. Remélem csak eszébe jutott, hogy a pók már két éve nem kapott enni és elszaladt etetni... :)
Még nekem sem? :( Jó ez provokatív kérdés volt, nem kell rá válaszolnod. :)
Én ha bánatos vagyok, akkor vagy elmegyek sétálni, vagy zenéthallgatok, vagy kiírom / kibeszélem magamból. Az mindig megnyugtat. :)
Igen ez az gyógyzene! :) Nekem van egy gyógy cd-m. Én állítottam össze a rajta lévő dalokat és nagyon szeretem.
Idézgető
Mindannyian tudjuk, hogy az elmélete őrültség, de vajon eléggé őrültség-e?
- Niels Bohr
Fizikus.... :D
Amikor szomorú vagyok, nem nagyon szoktam örülni semmilyen zenének... :S Akkor semminek.
Ismerem, de nem tudom fejből. :) Mivel a S. rádió és a D. rádió is játszotta, ezért ismerem. :)
Gyógyzene.
:) Igen úgy is lehet mondani. Akkor nem sajnálom annyira. Te is ismered ezt a dalt? Amikor valaki szomorú, akkor jó hallgatni. Hogy is hívja az ilyen dalokat ftcsrac?
Fullánktól a Törékeny című szám. :) Nem kell annyira sajnálni, Sting jobb volt. :)
Most nézem csak, hogy az egyik kedvenc számomat énekelte Feri (Stingtől a Fragile). Kár, hogy nem hallotam. :(
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :( inkább sehol se találkozzak velük.
Nyugodtan elzárhatod az összes vízcsapot. Akkor majd a kádban fogsz találkozni velük, esetleg a mosogatásnál, vagy a virágok vizére fognak rájárni. ;)
:) Meg is sértődne a majom, hogy egy lapon említettük vele. :D
Szóval ha nem akarok pókot, zárjam el az összes vízcsapot? :) Á úgy is kinyitnák valahogy, elvégre 8 lábuk van hozzá... :D
2 évente? :-o Még fel sem tudod írni a naptárba, hogy mikor kell majd etetni. :D Elég takarékos állat.
Pedig én már mintha olvastam volna valami hasonlót itt... :D
De hidd el én is rinyálnék, bár jó ha van cirkusz a városban, de még jobb lenne, ha nemcsak állatszámok és bohócok lennének benne. ;)
Ugyan, egy majom hozzá képest diplomás...
Győzike csak egy látványosság. Mint az állatkertben egy majom.