:( Nem használt. Idén is ezt műveltem... :)
:)) Annyi idő alatt csak eszembe jutna egyszer. Nyáron meg nekem kellett locsolni a virágokat itthon. (a házban) Szegények majdnem kinyúvadtak. :D Többször lelkesen locsoltam őket, és kicsit túl nedves volt a földjük...
A franc érti a virágokat... ha sok a víz, az a baj, ha kevés, akkor az. :S :DDD
A pók meg olyan állat amit elég két évente etetni :S Vagyis kibírja addig. Víz nélkül viszont fél évig sem húzná.
:) Igen, itt a logikai bukfenc az irományomban. :)
Ezért ideális a pasiknak a kaktusz. Abból van olyan fajta, amit ráérsz évente locsolni. :)
Az hogy ki hol lakik az mindegy. Én abban a városban lakok ahol Győzike, mégsem rinyálok, hogy miért pont itt lakik ez a primitív ember?
:)) Jövőre villantsad meg a karmaidat és a kis hegyes fogaiadat, fújtass egyet, és tuti nem fognak locsolkodni. ;)
Nem, nem járnak vissza. Én nem bántom őket, de elvárom, hogy messze kerüljenek el. A morten segít ebben (ez nem reklám).
De ha szereted akkor nem felejted el meglocsolni...
:D Nem hiszem, hogy fogja, pedig jó lenne. :)
Érdekes módon nekem is ő a tippem, de nem mertem volna leírni, nehogy Zöld Baby megint elkezdje, hogy persze, hogy az a srác esik ki aki feléjük lakik... :)
Akkor a szeretet miatt van. ;) Én mondjuk hiába szeretném a virágot, ha elfelejteném a locsolást, elpusztulna. :)
Volt Anyunak egy nagy karácsonyi kaktusza ami régen mindig virágzott. Aztán én megszülettem és előszeretettel szedegettem le kicsiként a virágait, akármilyen magasra is tették sikerült megszereznem. :)
Na ez a virág is ott maradt a régi helyén mégis eltelt jó 10 év mire újra virágot hozott ezek után... :D
Addigra heverte ki a megrázkódtatást, vagy csak akkor érezte ismét biztonságban magát, azóta sem tudom. :D
Bizony. Például, ha nem marad el... ;D
Fontos, hogy ne pasikra bízzák. ;) Mellettem kihalnának szegény virágok. Mire eszembe jutnának, addigra már rég humusz lenne belőlük. :)
Múltkor a kiscicákról írtál, hogy milyen rendesek voltatok hozzájuk. :) Most meg a pók... :) És visszajárnak ugye a pókok is, mert olyan kedves vagy velük is, és nem bántod őket? ;D
Tipp? Ferike. De vihetné a pókot magával...
:DD Ez a nőknél fordítottan arányos. Én attól a szagtól hervadtam majdnem el. :)
Tényleg csak annyi a különbség, hogy itt vannak rajta virágok. Ott egy egyszerű zöld növény volt, itt meg tele van virágokkal.
Ugye, ugye, a húsvét milyen nagy jelentőségű? ;)
Hát nem ölök meg élőlényt, bármilyen is. De szépen repülnek... :D
Jaj ez a név... :S :)
Erről jut eszembe van tipped mára?
Sok minden múlik a locsoláson is... :)
:DD Te kis ügyi! :) A pók biztosan nem sérül, akármilyen magasról dobod ki. Nagyon humánus (Pókánus?) vagy. ;)