Jó az, ha még akkor is tudsz optimista lenni, amikor egy hangulati mélyponton vagy. Pesszimistaként nehezebb túllendülni az ilyenen.
Már? Ez nálam már évek óta megtörtént, de ha valami szomorú dolog történik akkor nem tudok jó kedvű maradni:(( De mindig úgy vagyok vele, hogy majd jobb lesz...
Örülök, hogy már megtörtént a felfedezés/felismerés.... Ez már fél javulás. ;)
ftcsrac nevezte el így. :)
Búúúúú, de gagyi ez a smart....
Én is ezt mondom. Észre kell venni a jót is, mert nincs olyan akinek az életében semmi jó nincs. Csak a rosszal foglalkozik. Ez a különbség az én rossz kedvem és az ő rosszkedve közt. Én optimista vagyok és rájöttem, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a mócsingján rágódjunk...
:( ftcsrac tényleg túlságosan pesszimista...
Látod, neked sincs jó kedved, mégis próbáltad meggyőzni, hogy vannak jó dolgok is mindenki életében. :) Igazad van.
ftcsrac életében is biztosan vannak olyanok, amik jók, csak meg kellene tanulnia meglátni azokat...
éetében=életében
Csak ma nem tudok gépelni.
Egyszer csak összejön majd Neked is egy pihenés... Én szurkolok Neked. ;)
Ja, és még gyomlálás is volt utána. :) De nem volt egész napos program, és mivel elég hűvös volt, nem is volt fárasztó.
Szóval pihenés ment, csak ma nem kizárólagosan. :)
Megpróbáltam meggyőzni, hogy mindenki éetében vannak rossz dolgok, éppúgy mint jók. Ő meg megpróbált meggyőzni, hogy az övében nincsenek jók :S Mérges és szomorú vagyok.
Úgy érzem, hogy átragasztjátok egymásra ezt a hangulatot. Az egyikőtök mindig depi mostanában. :(
:) Nem, nem tudok. Jövő héten Anyák napja és mostanra sikerült úgy összeszervezni a családot, hogy elmentünk a temetőkbe a nagyszülőkhöz. Ez szomorú program volt, de jó is egyben.
Fűnyírás, ásás? Akkor Te sem nagyon pihentél! :)
Na, folytattunk egy optimista-pesszimista vitát...
:( Sajnálom, hogy mész. Ne írj ilyeneket légyszíves.
Megpróbálom majd mailen átküldeni a segítséget. :)
Jó éjt Neked is! :)
Igazából nem is alszok...lefekszek, zenét hallgatok, és az élet nagy dolgain gondolkodok...
Ezt most miért írtad? Nem mész senkinek az idegeire. Maradjál még!
Köszi a kérdést! Jól és az átlagosnál hasznosabban. :) Fűnyírás, ásás, meg minden jó volt.... :D
És Neked, KicsiKÉM? Mi volt az a nagy rohanás? Hát, Te nem tudsz pihenni? :)