Megyek...úgyis csak az idegeitekre megyek...
:(
Sziasztok!
Jó éjt!
(Gondolatolvasás: Na végre elment vazze!)
De de de de de :DDD
Amúgy hogy telt a napod?
Azt se tudom, hogy kell regelni:S:S:S:S
:D Jó ez az okoskodó!
Próbáld meg újra. Nem tudom mi lehet a baj, de megjött gradU majd ő is segít talán. :)
Szia!
Tudod akinek nem inge... :P :)
Sziasztok!
A főkém? Hát már rég itt vagy, nem? ;)
Legalább hatszor megpróbáltam...
Regelek egy újat...bár úgyse fog sikerülni...
Okoskodó
Már ötvenmilliószor mondtam, ne túlozz!
:DDDDD
Ezt nem értem Zöld Baby! :(
Most regisztráltam egy új nevet. Ugyanúgy engedélyeztettem egy dal letöltésését. Aztán már szedem is le a "I Like The Way" című számot...
Próbáld meg újra.
Az a pánt azért van, hogy fogja az ember lábát.
Nekem semmi sem sikerülhet...már hozzászokhattam volna...nem ok nélkül vagyok pesszimista...:(
Ugy csináltad, ahogy leírtam? Engedélyeztetés után, már nem szabadna ezt kiírnia. :(
Nekem működött simán.
Megcsináltam, de amikor akarok tölteni, mindig kiírja, hogy Fill Blance:((
Attól a pánttól a felsőrészen. De azért tetszik. :)
Be vagy jelentkezve? Mert nekem amikor átmentem a másik oldalra (mp3) akkor újra be kellett jelentkeznem.
:) Amúgy én is állandóan .hu-t írok utána, mert az valahogy már úgy benne van az ember ujjaiban... :S :D
Mégsem:(( :D
Rámentem, hogy MP3
Akkor bejött a ruszki oldal.
A keresőbe, ahova azt szoktam írni, hogy Unwritten Law, egy Free MP3 Daily bonus! kifejezést találtam:S
Kitöröltem, és ugyanúgy próbálta mleszedni, de megint Fil Blance:((
Jobb oldalt kicsit lejjebb... Pontosan ez a neve a menüpontnak. Megismered, mert alá kell beírni a neved és a jelszavad.
Aztán ha beírtad és megnyomod a "fill balance" gombot alatta. Akkor engedélyezi a letöltést.
Ezek után felmész a lap tetejére és ott van egy mp3 fül. Ott tudsz átmenni a megszokott oldalra. :)