Melyik tetszik jobban? Menyuka vagy Menyétke? Szerintem mindkettő aranyos.
Kompenzálni akarta az idő, hogy pár hete nálunk volt jó idő, és nálatok zivatar. (Amikor ki kellett kapcsolnod a gépet is.)
Annyira hűvös, hogy kicsit fáztam a pólóban, kb. 17 fok (talán). Délután már pulóver kellett, és borús is volt, de szerencsére nem esett egész nap.
Szóval elég borús volt a mai nap.
Nem éreztem bántónak, csak viccesnek, hogy a Menyukából Menyétke lett :)
Aha, akkor a Menyukára emlékeztem. :)
Akkor örülök, hogy sikerült neked is találni egy kedveskedő nevet. :) Reméltem, hogy még tetszeni is fog. De ezek szerint nem érzed bántónak. :)
Nálatok milyen idő volt? Mindketten azt írjátok, hogy nem volt túraidő, itt meg sütött a nap.
Passz, hát előbb-utóbb csak előkerülnek az eltűntek is.
Már csak meg(t)ette a 17 túra kilométert... Nem lehetett túl jó ilyen időben. :S
Abba a témába hogy írna az akit keresünk? :)
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én most Szabó Eszternek drukkolok. Feri ma nem volt túl jó a zsűri szerint.
Nem ő találta ki, ő csak Kuki neveit sorolta fel: Menyeszke, Menyuka.
Ó, ezt milyen jó olvasni! :)
Büszke is lennék magamra, hogy ilyen jót találtam ki, de nem ftcsrac találta ki tegnap? És utána írtam én.... Mintha ő találta volna ki ezt a jó nevet is. :)
Ja, azért is kapom meg mindig. :S Riogat vele. :D
De ez aranyos, a vazze macska meg nagy tresznyedt :S
:D puncsocskának meg papamaci. :DD
Psycho Baby? Nem rossz! :)
:DD Ez tetszene Zöldikének is. Olyan kemény kis macseknak néz ki ez a képen. Majdnem Vazze macska.
Menyétke :D
Azt te mondtad, de ftcsrac az MSN-en azóta is úgy hív :D
Nálunk jó idő volt.
Ilyen témán már én is gondolkodtam, csak Csellengők néven. De felesleges lenne létrehozni.
Ő Psycho Baby! Te meg gradU BabyKÉM vagy. :D