Olvastam egy érdekes cikket nemrég Lovasi Andrással a Kispál és a Borz zenekar énekesével és a riporter feltett neki egy érdekes kérdést, miszerint mit szeretne jobban láthatatlanságot, vagy gondolatolvasást. Illetve mi lenne az első dolga az új tulajdonság megszerzése után. Ti melyiket választanátok? :)
Mellesleg (ez nem a reklám helye) azt hiszem nagy sikere lesz az új lemezének, ilyen a borítója: :)
Ó de szerettem legózni... persze akkor még megfizethető volt az ára és nem csak mindenféle kiegészítők megvásárlása után lehetett összerakni belőle valamit. :)
Az Anyukám valamiért annyira nem rajongott érte, állítólag fájt amikor egy-kettőre rálépett... Ki érti a szülőket. Ahelyett, hogy értékelte volna a kreativitásomat.... :)
Mindenesetre egyre kevesebb maradt belőle, ki tudja hova lettek a darabkái... :( :)
Ott nem megy a Helyszínelők sorozat? (CSI) Én már szinte csak azt nézem... az nem uncsi. :)
De a reklámozók is tudják ezt sajnos... :S
:DD Á, annál szélesebb körű volt akkor már az érdeklődésem. :) A matchboxok és a legók is érdekeltek. :)
téged akkoriban szerintem max a pelenka reklámok érdekeltek volna, de olyanok még nem voltak:)
ugye, hogy mennyivel jobb volt? még kifejezetten élveztük is a reklámokat. és még semmi káros nem volt bennük.
Én akkor sem voltam nagy reklámfogyasztó! :D ;)
Akkor egyikünknek sincs jobb dolga. :-( Oh, azok a 80-as évek....:-)
Lehet, hogy nem tudják hogyan kell. Nem volt, aki megtanítsa nekik. ;-)
a legtöbb videomagnó képes ilyen jeleket fogadni, csak kishazánkban nem képesek ilyen jeleket sugározni.
Az biztos, hogy reklámszűrő felvevők fejlesztését nem támogatnák egy forinttal sem a reklámcégek. :) Nem tévézek, jól beállított reklám/hirdetésszűrő van a gépemen (adblock plus), de a rádióból csak kapok elég reklámot így is.
Nem ismertem a pdc-t, de akkor ez lehet az alapja az említett felvevőnek.
helyesbítek, a VPS/PDC-t találták ki ezért, a showview csak egy kényelmi szolgáltatás
a showview kódos megoldást pont arra találták ki, hogy a reklámokat ne vegye fel a videó és ha csúszik is a műsor, akkor is pontosan induljon a vétel. csakhogy ehhez úgy is kellene a műsort sugározni. na de ugye az túl jó lenne nekünk, még a végén alultájékozottak lennénk reklámokból.
Jó sok időt adnak kis- és nagy dolgokat elvégezni, fürdeni, vacsorázni, vagy gyönyörködni a béna, undorító és idegesítő reklámokban. Semmi szellemesség nincs bennük.
A legjobb módszer - más híján - a műsor felvétele, és a reklámok áttekerése lejátszáskor. Egyszer hallottam olyan felvevőről, ami leállította a felvételt a reklám idejére. Ha létezik is ilyen, nem láttam még ilyet.
Ha fel akarunk venni egy filmet, előtte 5-10 perc, utána akár fél óra ráhagyással állítjuk be az időzítőt. Így nem szokott lemaradni a film. A showview kódok használatával viszont jó eséllyel lemaradnak részek a filmből az állandó csúszások miatt.
én egy időben szándékosan mértem, mert kiváncsi voltam rá(miután felvétel közben 3x kapcsolt ki a video időzítője) 15 perc alatt egyszer sem sikerült mérnem:(
Nem mértem az időt, de néha kb. ennyi volt. Mondjuk amennyit én tévézek, tévedhetek. Már megkopnak az emlékeim róla. :) Néha szerintem mostanában is előfordul az, hogy csak 10 perc reklám van. Lehet, hogy nem túl gyakran.
mikor láttál te kereskedelmi csatornán 10 perc reklámot?
már az is jó lenne, ha azt a keveset megpróbálná, de a legtöbben még azt sem akarják használni.