ez pontosan így van. ezért van egy csomó cég hajléktalanok nevén
azt mégsem írhattam, hogy tetszik nekik a bundája:)
Lehet, hogy Te jól szórakozol, de Ghavinhez lassan tényleg orvost kell hívni... :S :)
de én nem láttam a vádiratot(vagy miafenét), úgyhogy akármi is lehetett
Ezt nem értem. Ha felveszel egy csomó kölcsönt és úgy intézed, hogy ne tudják letiltani tőled és az esetleges kezesektől se. Vagy egyszerűen nincs annyi "javad", hogy behajtsák rajtad, akkor nem tudnak semmit sem csinálni? Valami megoldásuk biztos van arra is, hogy ha már nincs mit elvenni tőled, akkor a szabadságodat is elvehetik. De én sem tudom pontosan. Jobb is. :)
igazából az ügyvédje kérte el a nevében, szóval őt is jól átverték, ő volt a bűnbak. viszont egy ilyen esetben is inkább csalás miatt ülhetett, mint az adósság miatt.
:D Láttam, hogy elkezdted a rendelést... Nehogy aztán Sanyi díjat szedjen érte... ;)
ki gondolta volna, hogy egy autós link alatt ilyen jól lehet szórakozni:)
Izgulsz, hogy nehogy rajtakapjanak, vagy hogy kitartson a "tinta"? :D
Nem mutatna jól? Kár. Pedig a jégoldónak is biztos jó lenne. :D
Én úgy tudtam, hogy többektől pénzt kért kölcsön, és 90-100 (?) millióval lógott nekik, és nem tudta visszaadni.
látod, tetszenek a tollaid nekik, szeretnek vele ékeskedni;)
A helyére... ;) Az volt a vicces, hogy az egyik dalában azt énekelte, hogy "nem élhetek bezárva...". ;)
nem a tartozás miatt ültették le ha jól tudom. de lehet, hogy rosszul tudom.
inkább az izgalomtól;)
á, ott nem mutatna jól
A leszavazott dolgoknak sosincs "gazdája", de ami jó, oda mindig egymást taposva írják be, hogy ki küldte... :S
Közben meg én küldtem őket!!!! :DDD
Ekkora értelmi szinttel legfeljebb ebből áll a szórakozása. Többre nem telik tőle... Kis hülye. :S