igazából nálunk egy 90 perces filmben 3-4x van reklám. ezek egyenként 15-22 percig tartanak. ezt úgy kompenzálják, hogy a filmből vágnak ki néhány percet innen is onnan is(lényeg, hogy több helyről, nehogy feltűnjön). végeredményben kb annyi reklámot nézel, mint filmet.
erre szokták azt mondani, hogy jó a hülye a háznál, még ha egy csepp esze sincsen:)
Az össz reklám mennyiség itt sem kisebb. 20-30 percenként 10-15 perc reklám szakít meg mindent. Legalább annyira elhúzzák a filmeket, mint kangaroo land-en. :)
"Mindenki csak annyit tud használni, amennyit kapott. Ezért senki nem vonható felelőségre."
Így van. Nem is azzal van a bajom, hogy rémesen buta, hanem azzal, hogy pofátlan. Ezekben a kis neveletlen kölykökben semmi tisztelet sincsen mások iránt. De annyit kap ő is. ;)
Igen, vannak szekrénytermetű behajtók. Aztán jön az uzsorakamatos kölcsön, aztán a következő, hogy az előzőt kifizessük, mert jön a szekrény, aztán amikor már nem megy, hát... azt a végét már én sem szeretném részleteiben megtudni...
Mindenki csak annyit tud használni, amennyit kapott. Ezért senki nem vonható felelőségre.
Félóránként? Neked ilyen jó dolgod van? Itt 7-9 percenként van reklám, ami annyit tesz, hogy egy 90 perces film két és fél óráig tart. Nem véletlenül van kihúzva a tv már vagy másfél éve. :-) Régebben én is felvettem filmeket, aztán tekertem a reklámoknál, de ma már a filmek sem jobbak, mint a reklámok. Dög unalom mind. Maradok a zenehallgatásnál, olvasásnál.
Su haza SUhan... :)
Megyek én is. Gúdnájt és aloha! Sziasztok! :)
ó, ez igazán kedves tőled:)
de most megyek, gúdnájt mindenkinek
Aztán néha SUrlódásba keverednek és szerencsére hamar lekopnak... :D
:D Az agresszív hülyegyerek egyik mintapéldánya. Majd megfő a mérgében és a hülyeségében.
Ilyen kis izgulós vagy? Egyefene, Neked elnézem ha egy kicsit cikkcakkosra sikeredik... :)
Igen. Nekem is furcsa, hogy adósság miatt hűvösre kerüljön valaki. Nem tudom, van-e olyan. A csalás az más kérdés, az egyértelműen aljas dolog.
Addig jó, amíg nem felolvassák Neked... ;)
jár erre időnként néhány klinikai eset:)