Nem mértem az időt, de néha kb. ennyi volt. Mondjuk amennyit én tévézek, tévedhetek. Már megkopnak az emlékeim róla. :) Néha szerintem mostanában is előfordul az, hogy csak 10 perc reklám van. Lehet, hogy nem túl gyakran.
mikor láttál te kereskedelmi csatornán 10 perc reklámot?
már az is jó lenne, ha azt a keveset megpróbálná, de a legtöbben még azt sem akarják használni.
igazából nálunk egy 90 perces filmben 3-4x van reklám. ezek egyenként 15-22 percig tartanak. ezt úgy kompenzálják, hogy a filmből vágnak ki néhány percet innen is onnan is(lényeg, hogy több helyről, nehogy feltűnjön). végeredményben kb annyi reklámot nézel, mint filmet.
erre szokták azt mondani, hogy jó a hülye a háznál, még ha egy csepp esze sincsen:)
Az össz reklám mennyiség itt sem kisebb. 20-30 percenként 10-15 perc reklám szakít meg mindent. Legalább annyira elhúzzák a filmeket, mint kangaroo land-en. :)
"Mindenki csak annyit tud használni, amennyit kapott. Ezért senki nem vonható felelőségre."
Így van. Nem is azzal van a bajom, hogy rémesen buta, hanem azzal, hogy pofátlan. Ezekben a kis neveletlen kölykökben semmi tisztelet sincsen mások iránt. De annyit kap ő is. ;)
Igen, vannak szekrénytermetű behajtók. Aztán jön az uzsorakamatos kölcsön, aztán a következő, hogy az előzőt kifizessük, mert jön a szekrény, aztán amikor már nem megy, hát... azt a végét már én sem szeretném részleteiben megtudni...
Mindenki csak annyit tud használni, amennyit kapott. Ezért senki nem vonható felelőségre.
Félóránként? Neked ilyen jó dolgod van? Itt 7-9 percenként van reklám, ami annyit tesz, hogy egy 90 perces film két és fél óráig tart. Nem véletlenül van kihúzva a tv már vagy másfél éve. :-) Régebben én is felvettem filmeket, aztán tekertem a reklámoknál, de ma már a filmek sem jobbak, mint a reklámok. Dög unalom mind. Maradok a zenehallgatásnál, olvasásnál.
Su haza SUhan... :)
Megyek én is. Gúdnájt és aloha! Sziasztok! :)
ó, ez igazán kedves tőled:)
de most megyek, gúdnájt mindenkinek
Aztán néha SUrlódásba keverednek és szerencsére hamar lekopnak... :D
:D Az agresszív hülyegyerek egyik mintapéldánya. Majd megfő a mérgében és a hülyeségében.
Ilyen kis izgulós vagy? Egyefene, Neked elnézem ha egy kicsit cikkcakkosra sikeredik... :)
Igen. Nekem is furcsa, hogy adósság miatt hűvösre kerüljön valaki. Nem tudom, van-e olyan. A csalás az más kérdés, az egyértelműen aljas dolog.