Akkor a klaviatúrába ömlene, és zárlatos lenne. :)
Az utóbbit el lehet játszani látható emberként is. ;)
Kit izgat a fizetési papír? A zsozsó úgyis átutalással megy. :-)
Amilyen ritka alkalom az, nem nagy a valószínűsége... :P :D
Ugye? :DD Van még egy pár ilyen... pl. vizet loccsintani oda a nadrágjára egy fontos tárgyalás előtt, vagy fura hangokat hallatni a liftben amikor megy felfelé... ;)
Fúúú, de jó ötleteket adtál nekem. Beindult az agyam... :-DDD
Pl, hogy hol van a hátsó bejárat? Hát, és a főportán keresztül fogok bemenni, sőt még egy kulcsot is lazán leemelek a portás mögül. :-))) :-PP
És miből feltételezed, hogy az emberek pont a neked szükséges információra fognak gondolni? Mert ha rákérdezel, akkor ugye már el is árultad magad. :-)
Amilyen szerencséd van néha, pont a fizetési papírodra löttyenne ki. :D
A gondolatolvasás is csak rátok vonatkozna a gondolataitok látható jeleire nem... :P :D
A lányoknak tehát a láthatatlanság tetszik jobban... De az csak rátok vonatkozna, a ruhákra nem. ;)
Nemrég láttam a Minimaxon egy reklámot, miszerint ismételnek olyan meséket mint a Frakk, a Mekk Elek, Dr. Bubó... elkezdtem örülni, majd a végén valami oylat mondtak, hogy Te se hagyd ki a Mesemúzeum következő adását... :S Na szép, gyermekkorom kedvenc meséi már múzeumba valók... :( :)
Érdekes én is inkább a láthatatlanságot választanám. Beosonnék a főnököm irodájába és meglökném a kezét kicsit miközben iszogatja a reggeli kávéját... :) Vagy összekutyulnám a papírjait... :)
Tudom, hogy kicsinyes, de néha édes a bosszú. :D
Pont ilyen lustáknak való, mint én. :) De most stabilnak tűnik a tab-os csoda is...
igen, annyit csinál, hogy megnyit egy ie ablakot. nem kell külön megnyitni és újra beírni vagy bemásolni a címet
Köszi a tippet! Régen az volt fent, az ha jól emlékszem, csak megnyitja ie-ben az oldalt. (az se rossz)
Most újra feltettem az IETabot, és lefagyott a 4. v. 5. oldalnál. (nem következetesen fagy) Utána viszont nem volt gond egyik oldalnál sem. Még majd tesztelgetem. (ez már jóval újabb verzió, mint ami korábban fent volt)
nekem még sosem fagyott az IETab miatt. de ha neked fagy, akkor rakd fel az IEView-t.
az ie7 nekem eleve fel sem kerül. még nem volt rá szükségem
:) Azt nagyon gyorsan leállítom. :) Fent van most is az ie7, de csak dísznek. Nem használom, csak a problémás oldalakhoz. Kísérleteztem egyszer egy kényelmi kiegészítővel (IE Tab), csúnyán lefagyott a firefox miatta állandóan. (úgysem használtam sokszor, leszedtem)
"én is utána szoktam nézni, ha valami érdekel. azért van a google;)"
Most kivételt tettem. :) Én is mindig keresgélek, meg vagyok lőve google nélkül.
Ezekre én is emlékszem. Tudom például, hogy nagyon régen voltak. :) "Egy kis mozgás mindenkinek kell, a karosszékből keljenek most fel!" Ez abból van?
M.V.: Szánalmas, hogy a fiatalok ezt a nyelvet kezdik használni. :S Az teszi még szomorúbbá, hogy azt hiszik, ettől jó fejek. Le sem tudnának írni egy hibátlan mondatot.
a veszélyes oldalakat nem lehet elkerülni. pl rögtön telepítés után mikor elinditod az ie-t, hogy leszedd a firefox új verzióját bejön az msn oldala:)