igen, ebben az esetben a pénztárcám a viszonyítási alap. de abban csak egy csontá soványodott döglött egér van.
ha csak porosodik és semmire nem kell elküldheted esetleg:)
á, ahhoz nincs elég pénzem. inkább csak amolyan házi felhasználásra, nosztalgiagépnek kellenének.
Minden viszonyítás kérdése... :-)
Te! Ha már ilyen szépen beköszöntgetsz, nem jutott eszedbe, hogy esetleg egy kicsit maradnod is kéne??? Szívesen meghívunk egy kis tea party-ra. :-)))) (Sütivel :-D)
Jó napot Neked is. Boldog szülinapot utólag is, ha már akkor nem jártál erre... :)
:) Majdnem. ;) Rápakolják a mázsányi súlyt a kondigépükre, és mellizomra gyúrnak. Mint állat. :)
Értem. Szóval nem hálóval fogják őket, hanem ráugranak és agyonnyomják... érdekes lepkefogó módszer. :D
Az Expessz újság tele van ilyenekkel... legalábbis én utoljára ott láttam. Mire kell ez Neked? Múzeumot alapítasz? :)
Nekem talán valahol még megvan a régi gépem, darabokban valószínűleg...
azt, hogy "nem is ártok másoknak, ami nekem egy elég fontos szempont.":)
én olyant láttam, hogy 30, de a lényegen nem változtat. mondjuk c64-et lehet olcsón szerezni, az nem probléma, inkább egyéb típusok érdekelnének
:D Repülőjegyet kinek kellene állnia? ;) Lehet, hogy nem is lenne az olyan olcsó akkor.....
Ha elviszed, az enyémet ingyen megkapod. ;-)
Mit? Hogy beindult vagy, hogy van? (Bár nem nagy, azt be kell ismernem. Puncsoknak elég csak egy iciri-piciri.) :-)
Sajnos nincs. Pár éve ajándékoztuk el a c64-et.
Ilyet láttam katalógusokban, de ez sehol sincs egy c64-től, mivel csak 10 fix játék van hozzá. (a kép szerint)
nincs valakinek a környezetében eladó 8bites számítógép olcsó pénzért?
valami ilyesmi. esetleg néhány elhelyezett vok is még belefér:)