Én is. Olyan régen volt már veszekedés itt a fórumon. ;)
Szörnyű hogy mik vannak ebben a világban..:(
De, szomorú. :( Ez van mindig, csak néha felkapják, és hírt csinálnak belőle. Mindegyik áruház ilyen. :S
Az is volt?! Csak részben hallottam a hírekben a dolgokat. Elég szomorú nem? Elég sokszor vásárolok ilyen helyeken, az ember sosem tudhatja, hogy mit vesz... illetve lehet, hogy néha jobb is. :S
enélkül nem tudtam volna nyugodtan aludni..:P;) köszi hogy megosztottad velünk..:D
Én is hallottam. Ünnepek előtt a konkurenciának bizony jól jön egy kis forgalomnövekedés... ;) Megéri ellátogatni a "szomszédba" és körülnézni, van-e valami belekötnivaló. Nem védem őket, de az összes többi ugyanilyen. (l. tavaly tesco, auchan...)
A patkánymérget ki is hagytad, hogy a kajákkal együtt tárolták. :S Brrrrrrrr.
Megint bezártak egy nagyáruházat (részlegesen). Ha jól hallottam a Törökbálinti Corát, mert egeret és penészt találtak ott. Egyre jobban romlik a színvonal az ilyenekben, gondolom most hogy már ennyien vannak nagy a harc a vevőkért... :S
:) Én eddig is csak azokkal beszélgettem akiket kedvelek.
Szerintem is jó dolog. Hasonlóktól kímél meg bennünket is. ;)
ja és én nem vok kissrác..:P
ezze van egy fasza betűkombinácio.. IJB...
Én személy szerint szeretem az msn-t... Ott olyan emberekkel beszélgethetek akiket szeretek, és nem olyan szánalmas alakokkal mint akik egyes fórumokra írkálnak ;)
nekem nem messenger live-om van..:P jó az öreg 7.0...:P
Pici-lágy Co. készített azért használható programokat is, szerintem. :) Amelyik nem az, ahelyett általában van alternatíva, így nincs olyan nagy gond.
ezek szerint meglehetősen érdekes lelkük lehet. leginkább működésképtelen.
:) Pedig a lelküket is beleadták...
végülis olyasmi. de egy egyszerű chat nem érhet fel azzal a sok szörnyűséggel amit az msn jelent:)
:) Van, persze. Csak ők nem speed-nek, vagy ecstasy-nak hívják, hanem live-nak. ;) Én az msn-t is chat programnak vettem. Nem az?