És a te olvasatodban mi a kalapács? :)
igazad van, egy darab kő is használható arra, hogy beverj egy szeget a fába, de azért a kalapács mégiscsak jobb:)
XP. Több nem is jut eszembe most. :D
Ez a seggnyalás definíciója? Ez teljesen illik rád. (csak ugye egy egyenes ember gondolatai ezek)
ha kulturált vitatkozás alatt azt érted, hogy a "vitatkozó" felek közelítik egymáshoz a véleményüket, akkor ki kell ábrándítsalak az csak jópofizás. a vitánál ellentétes vélemények ütköznek. nincs konszenzus. a felek legfeljebb megunják a vitát és tapasztalatokkal gazdagabban abbahagyják. persze van aki nem tud úgy vitázni, hogy meg ne sértődjön, de szerintem ez ostobaság. mindenesetre ők találták ki a véleményközelítős "vitatkozást".
ne háborogj. amíg eljársz ilyen helyekre vásárolni, addig erre van szükséged. ha jobbat akarsz, bojkottáld. a sarki boltos örülni fog minden egyes új vevőjének.
a pénz isten itt is diktál, nem lehet kikerülni a hatalma alól. szolgálhatod életed végéig.
mivel a szavidő lejárta után újra előrecsomagolják. nem tartom valószínűnek, hogy sokkal megbizhatóbb lenne:)
a penész és az egerek sokmindent kibírnak. nem tudom miért kell azon csodálkozni, hogy az a környezet is tetszik nekik:)
szerintem elég szánalmas alak az aki az msn-t tartja a kommunikáció csúcsának, főleg, hogy még a kategóriájában is vannak sokkal jobban működő darabok is.
egyébként már csak a szakmámból adódóan is találkoztam jónéhány msn loggal és meg kell mondjam nem kifejezetten a gondolatébresztő társalgás a jellemző, hanem inkább a jópofizás és a tüncibüncizés. meglep, hogy egy olyan ember mint te. aki egyenes, szókimondó embernek tartja magát, egy olyan médiát tart kiemelkedőnek, ahol túlnyomó részt a hazugság, megtévesztés és az álszenteskedés a divat.
Szerinted én az a típus vagyok aki nyalizással kedvelteti meg magát? :D nyaliztam én már neked??:P;)
hát.. msnen szotkunk kulturáltan vitatkozni is és nem nyaljuk egymás seggét sé nem föltétlen mindig azt mondjuk amit am ásik hallani akar...:P
Hú de ismerős szöveg... írnék is erre választ, hogy ki nyalhatja ki kinek, de akkor nem lennék eléggé jópofi, így inkább nem teszem. :)
Mindenesetre jó éjt.
Hát igen.. mi is szoktunk és ez borzalmas.. romlott hús.. meg egerek.. nem tudom mi lesz itt ezek után.. :S hát igen.. az előrecsomagolt élelmiszerek sem biztonságosak már.. :( szerintem nyilvánítsuk gyásznappá ezt a mai napot mert az egyik corában volt egy egér.. ez felháborító... és ezek után még küldik azt a sok környezetszennyező újságot is.. nem igaz hogy mi van már ebben a világban.. :(
miért is lenne veszekedés ha mindenki jópofizik és nyalja a másik seggét?! :D
Ti is szoktatok ilyen helyen vásárolni? Én tényleg gyakran. Bár csak előrecsomagolt élelmiszert vásárolok, de ezek után lehet, hogy abban sem lehet megbízni. :S
Aztán az emberek csodálkoznak, hogy mindenféle betegségek és járványok vannak mindenfelé... :S
Nem mintha hiányérzetem lett volna...