xp és stabilitás: épp ma helyeztem el egy új dvd olvasót az egyik gépembe. az xp úgy kb a 6. próbálkozásra volt hajlandó elindulni és valamilyen oknál fogva néhány beállításról(pl monitor) is elfeledkezett. érdekes.
DOS alatt ha egyszer valamit sikerült elindítani, akkor az másnap is működött. erre az egy dologra visszavágynék:)
akkor íyg van helyesen: Van akit lehet bosszantani.. veszekedni meg csak azzal lehet aki belemegy.. :P
mégis úgy veszem észre mindenki velem foglalkozik....
azt nem tud, csak ríni, hogy itt olyant nem lehet. kár vele foglalkozni. tény, hogy a photoshopozás óta mit sem változott.
"Van akit lehet bosszantani és veszekedni is csak azzal aki belemegy.. :P ;)"
:D
az mindig érdekesen adja ki magát, mikor egy gyerek beszél arról, hogy mi a gyerekes;)
Hozzád meg ki szólt?
Meg nehogy te mondd már meg hogy mit csináljak...
:D Valóban nagyon félelmetes!! De azért azt hiszem mégsem lehet valódi... :)
Már megbocsáss, de hol voltam én gyerekes? Még a vitába se nagyon szálltam be, mert én látod azt tartom szánalmasnak...
Továbbra is azt kérem, hogy dobj fel egy témát amiről lehet beszélgetni, vagy ne piszkálódj.
node kérem? :PP
nem értelek.. az nem szánalmas hogyha egy felnőtt nő ilyen gyerekes viselkedéssel oldja meg azt hogy arinak tűnjön? Mart Haimatát nem tartod szánalmasnak..:P
"A középkorúnak már kevesebb örömmel jár a munka, és több munkával jár az öröm!"
Ez is bölcs.
http://vicclap.hu/pic/565/
K-9-es kutya. Nagyon félelmetes. :)
Ne örülj annyira neki, nekem máris elegem van az értelmetlen vitából. Drukkolj marcinak és örülj nagyon! Hajrá!
Azta. Itt aztán beindult a nagykerék. Marci, én most neked drukkolok. :-)) Ne hagyd magad, adj nekik. Üsd, vágd nem apád! :-DDD
De jó, hogy semmi nem tudja elvenni a jókedvemet. :-)))
psychót becézgesd, ő biztos örül neki.
Máris sokkal többet írtam, amennyit érdemes lett volna.
jah és nem én kezdtem veszekedni gradUkám...:PP:DD
Van akit lehet bosszantani és veszekedni is csak azzal aki belemegy.. :P ;)