még ilyenebbeket. fordult meg néhány ócskavas a kezeim között meglehetősen furcsa hibákkal is. csak győzd megtalálni a hiba okát és megszüntetni azt. nekem már volt 5 évig működő w95 is a kezeim között. az utolsó két évben már olyan volt mint egy hisztis háziállat:)
talán már említettem azt is, hogy a rendszeres frissítés sem mindig tökéletes. azokban is vannak hibák.
az is érdekes, mikor xp alatt megjelenik egy 16bites hibaüzenet.
xp-t olyan időnként "szerelni", mint egy autót a kipufogón keresztül:)
Amugy te honnan tudsz párhuzamokat levonni? mert én tudok mert tudom mi van msnen meg me azt is hogy itt mi van de te nem látod mi van msnen..
na mindegy én is befejeztem...
Egy jó idézet:
"Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak."
Azt hiszem, másnak fáj az igazság... Írtam egy párhuzamról. ;) Másrészt a véleményemet is leírtam a dologról, szóval ez egy szerencsétlen és értelmetlen kérdés volt. Ha nem tudod értelmezni, amit válaszolnak, kár leállnod vitatkozni. :P Na, mindegy. Tényleg befejeztem. Béke veled, Marcikám! :)
De jó, hogy ennyire elfogulatlan bírónk van. ;) :P :D
"a másik EMBER személyiségjovainak tisztelben tartását"
Elrendelhetted volna korábban is. ;)
Az igazságtalanságot utálom.
De részemről ennyi. Semmi mondanivalóm nincs már neked. :P
Mint a hatalmasok között is a leghatalmasabb őpuncsossága, elrendelem a perben álló felek azonnali meghajlását egymás irányában, valamint a másik EMBER személyiségjovainak tisztelben tartását, legyen az a felek számára tetsző vagy nem tetsző. Ezen kívül 3, azaz három "bocsánat" bepötyögésére szólítom fel a perben résztvevőket, amely büntetés azonnali hatállyal végrehajtatik. Fellebbezésnek helye nincs.
egyébként meg.. fáj az igazság?:DDDDDD
meg ugye akinek nem inge ne vegye magára....
"mégis úgy veszem észre mindenki velem foglalkozik...."
Erre volt a válasz, hogy a mindenkibe te is beletartozhatnál. Nehogy már kívülállónak érezzünk. ;)
Ez nagyon gyenge válasz. :P
Meg vannak, akik kreatívan bringavázuk márkájáról nevezik el magukat. ;) Nincs mindenben kreativitás, ha már a cicázásban sincs. :)
Athina felnőtt lett attól, hogy ilyet írt, és annak gondolja magát? Húha... Na, ezen most el kell gondolkodni.... :) Nem, mégsem kell. Ez nem teszi felnőtté.
"hehh bmeg ez a foglalkozz magaddal"
Hiányzik a higgadtság is, úgy látszik. ;) :P Még akkor jobb lesz, ha kicsit tökéletesíted magad, mielőtt másokat nekiállsz lejáratni. Eddig semmilyen témajavaslatod nem volt, és kizárólag destruktív jellegű hozzászólásokat ontasz magadból. Elgondolkodhatnál azon, hogy mit csinálsz tulajdonképpen. Nem szép dolog áskálódni más ellen. Ettől nem leszel menő gyerek, csak lejáratod magad mások előtt.
hehh bmeg ez a foglalkozz magaddal.. nem szólhatok bele abba ami körülöttem folyik? mert akkor bizony nem lesz kommunikáciokészségem aminek hiányában nem leszek tökéletes.. nem vagyok olyan beképzelt hülye aki tökéletesnek képzeli magát-.. szerénység? jejj.. miért legyek serény? nem szeretem a szerény stréber izéket.. szal érted... nah mindegy én most megyek..
Hát.. nem tudom..csak a kedvenceket nézegettem.. ott olvasgatam mert unatkoztam.. de erre csak egy mondatot mondani: van aki felnőtt(Athina) és ugye van aki nem... nah erről ennyit..;)
amugy nem találok semmi kreativitást a cicázásban.. kb annyira kreativ mint a "baby"-zés.... persze vannak akik ki tudnak találni kreatív beceneveket meg ilyen állat-példaképeket...
hehe.. ezt hogy sikerült összehozni? én vettem egy 3000 Ft-os Lg dvd olvasót, összedugtam és feltettem a gépre a "powerdvd" progit és rögtön lehetett filmet nézni.. az egész kb negyed óra volt.. és semmit nem felejtett el.. na mindegy.. erről ennyit:P
Te is foglalkozhatnál inkább magaddal. :) Majd, ha tökéletes leszel, akkor próbáld meg mások hibáit kijavítani! Nem, nem, még sokáig kell küzdened, hogy az legyél... És a végén feladod. :) Ha annak érzed magad már most, akkor nem vagy az, mert hiányzik még a szerénység és a józan ítélőképesség. :P
Ilyet is tud? :) Eddig szerencsére semmi gondom nem volt vele. Előtte w98 volt a gépen, hát... ahhoz képest egy áldás. Csak akkor kellett újratelepíteni, amikor felakadt a szeme a hardverbővítés után. Nekem Linux telepítésnél a PCIe-es videokártyára nem tudott mit lépni néhány disztribúció. (egyszerűen fel sem ment, vagy csak karakteres képernyő volt; gányolni meg nem akartam, nem is ment volna) A 2006-os mandriva azért - becsületére legyen mondva - rendesen települt.
Volt már máskor is hasonló eset? Még a DOS-ra visszatérve... Komplexitásban és tudásban van némi különbség a kettő között. :) (XP és DOS) Nagyobb tudás, több hibalehetőség. Ennek ellenére szép lassan összepatch-elgetik egy jó OS-sé. (SP2 és még ezernyi kis hibajavítás.) Nem tudom, a Mac OS mennyire szorult utólagos hibajavításra, de az ilyen piszok bonyolult rendszereknél elég gyakori lehet. Amilyen linux változatokat láttam, még kevés használat alatt is találkoztam néhány hibával és idegesítő dologgal.
A trabit is könnyebb szerelni az út mellett, mint egy mai agyonbonyolított autót. (Ki az a régi trabitulaj, aki ne tudná, hogyan kell akár az árokparton is elvégezni egy megszakító állítást?! :) Nem a legjobb hasonlat, de a rendszerek összetettsége is kb. annyira különbözik. :)
De érdekes! Ezt annak idején pont Fanni "cica" (!) linkelte be a fórumba. Micsoda véletlen egybeesés, hogy újra ez a link!? :o ;)
Athina is először cica akart lenni, aztán rájött, hogy nem sikerül neki, ezért elkezdte gyalázni a magukat cicának beállító nőket... (micsoda párhuzam ;) Vagy csak ezáltal tudta magát komoly nőnek képzelni...
Egy nő nem attól nő - és nem amiatt számít komolynak, vagy komolytalannak -, hogy cicás tulajdonságúnak tartja magát, vagy sem. De nem is attól, hogy minden cica-nőnek esküdt ellenségének tekinti magát. ;) Na, erről ennyit. :)
Találtam egy érdekes írást itt:
Vajon miert azonositja magat egy csomo no onszantabol a "cica" fogalommal? Igy nevezik el magukat, ilyen becenevet valasztanak. Bar, vegulis minden ember mas. Szamomra degradalonak, komolytalannak tunik. Egy cica mit csinal?
Bujik, nyafizik, lehet simogatni, nem sok vizet zavar, tok aranyos kis cucc. Erre asszocialok tehat a "cica" hallatan.
Ilyen lenne egy no? Ne, egy no ne legyen ilyen. Egy noben legyen valami komoly is. Egy no ne legyen cica. Azok maradjanak a csajok..
Ott van aztan a kicsinyitokepzo "Julcsika, Editke, Mucuska, Macácska, Marcsika". Miert kell erolkodni azon, hogy kislanyos imidzse legyen egy felnott nonek? Minden kornak megvan a maga jellemzoje. Felnottkent nem kislany valaki.
Oke, persze, nem en mondom meg, hogy milyen legyen egy no. Viszont abban biztos vagyok, hogy lehetne kicsit komolyodni a most huszas es harmincas eveiben jaro noi generacionak. Valahogy nagyon sokan elfelejtettek, mit jelent az, hogy nonek lenni.
Nem puncit a lab kozott, es nem azt, hogy "cica", nem is azt, hogy kislany. A noben egyutt van sok minden, az osszbenyomas megis tartast, komolysagot sugall. Es persze mellette lehet szexis, vagy eppen szolid, vad vagy visszafogott. De a tartas az kell. Manapsag ezt sokan kihagyjak a receptbol..
közvetlen link:ÿ