Én nem bántódtam meg. Örülök, hogy itt vagy. :-)
meg msn függő lett. mindig mondtam, hogy a mikroszoftnak köze van a drogügyletekhez
Szia! Volt egy kissrác ilyen nickkel, aztán beszippantotta a chat világa... ;) :P
Szia! Halványan emlékszem Rád, Te az a kis hsz szám gyűjtögető vagy?! :P :D
hát.. elnézést nem akartam bunkó lenni..:D csak ugy megától hött
torta...
Ezt szerintem még senk isem használta puncsra:)
Számomra olyan...lekezelően hangzik...torta...
mintha ezeket hallanám...mata,mongoose,srac...
Csupán az én véleményem:)
Cica nézd meg a postafiókod :))
torta.. neked már de rég volt az 1000.hsz-ed.. nem sokat haladtál. kb annyit mint én:D
hali.. vki megismer még engem itt?:D mizujs veletek?:D
Látod, régen jártam errefelé:)
De megsúgom, hogy keveredtem már olyan csapdába, hogy ahhoz hogy megértsek egy párbeszédet, az előzmény előzményéne kaz előzményének az előzményének az........előzményéig kellett visszanéznem:)
Kaptál egy matamailt:)
Megsúgom, hogy van egy olyan gomb ott a jobb alsó sarokban, hogy előzmény... ;) :P :DD
Hát...mondjuk ez előző Su hozzászólásra biztos hogy nem tudnék mit reagálni, mert fogalmam sincs hogy mik az előzményei.
Mióta tartott az vissza itt eddig bárkit is, hogy nem tudja miről van épp szó? :)
azért régi kinyúlt kardigánt ne küldj;)
Ah, nekem az itt folyó társalgás 90%-ról nincs fogalmam. Sokszor még úgy sem, hogy olvasom a hsz-eket. :-)))
Hétvégén szétnézek a régi vackok közt, ha találok valamit, akkor megírom. :)
Eszembe jut, maradnék is, csak...elég régen jártam erre, illetve gyakran benéztem, de annyira lemaradtam, hogy nem tudok már mihez hozzászólni, ezért marad csak a köszönés:)
A sütit elfogadom, bár most meg vagyok tömve csokival:)