"Fúúú, de jó ötleteket adtál nekem. Beindult az agyam... :-DDD"
még jó, hogy mondtad, mert nem gondoltam volna;)
"A pasik gondolatát már nem is kellene fürkészni... mikor nem arra gondolnak ők?! :D"
Egy idézet valakitől. ;) Méghogy csak a pasik gondolnak arra. :D :P (rögtön ez a nyelv kérdés...)
M.V.: :) Divat lett sportot űzni az igénytelenségből. Szerencsére nem kötelező.
:) Ők háló nélkül csinálják. :) (és 110 kilóval)
"Tények: Körülbelül 6800 nyelv létezik a világon. "
Ez nem sántít egy picit? Szerintem jóval több... ;)
"Az iskolarendszer fejlett, de már dolgozunk a visszabontásán átlagos szintre"
Ó jaj én is elfelejtettem :( Boldog Születésnapot Zöld Baby! :)
Pillangózás? Azt gyerekkoromban én is csináltam, fogtunk lepkéket... ;D :P
A pasik gondolatát már nem is kellene fürkészni... mikor nem arra gondolnak ők?! :D Már csak ezért is jobb a láthatatlanság.. :D
Aggyá pénzt vazze! Erre gondoltál? :D
Idézet egy humoros írásból.
Mit kell tudni hazánkról? Viccek / Humoros történetek
"A hivatalos nyelv a helytelen magyar, melynek különböző dialektusait beszélik, például aktív-magyar, bradör-magyar, fókusz-magyar és csácsumicsá magyar......"
Ja, és egy ronda dög vagyok, mert tegnap elfelejtettem, hogy:
BOLDOG SZÜLINAPOT ZŐDECSKE!!!!
A végeredmény valóban ugyaz lenne, csak az odavezető út nem. Az enyém könyebb és gyorsabb, mert nem függ másoktól, nem kell senkit kijátszanom, megzsarolnom, stb, stb, hanem szabadon tehetek, amit csak akarok. És ebben a felállásban nem is ártok másoknak, ami nekem egy elég fontos szempont. :-))
:) A "tárgyalóképességük" kapcsán az alacsony ingerküszöbükre és a tekintélyes agresszivitásukra gondoltam.
Az a baj, hogy pillangózás, fekvenyomás, ..., proteinturmix, napszemüveg, tetkó, béemvé szavakban ki is merül a szókincsük 90%-a. Így elég nehéz lenne megértetni velük bármit is.
ó, a zsarolást tuti egyből megértik. csak nem szabad bonyolult szavakkal tálalni.
:) Mert a kigyúrt állatok arról híresek, hogy mennyire lehet velük tárgyalni, nem? ;)
én inkább olyanra gondoltam, hogy látom, hogy hová tette el a rózsaszín tüllszoknyáját a portás, aki egyébként egy 120 kilós kigyúrt fazon és harley-vel jár. gondolom meg lehet vele egyezni, hogy talán ha jó kedvem van, akkor nem árulom el a haverjainak:)
csak arra vigyázz, hogy belőled ne legyen kiállítási darab;)
viszont ha látod a gondolatait, akkor még szennyesebb dolgokat lehetne művelni vele:)
Erre én is csak azt tudom mondani amit Puncsika, akkor felhívja a bankot... és letiltatja a fizetésemet. :S :)
Á erre lusta lenne, velem intéztetné el... :S
:D Mert addig téped a fülét, amíg meg nem teszi.