Ez tenyleg a "Jobbnal jobb viccek" topic...? (Egyebkent mi az a CC?)
- Mi a férfiaknak a 3 legfontosabb dologuk?
- Szex a köbön.
SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN SÜN
Már látom, hogy a Vicclap közönsége két pártra szakad: akik szeretik a Family Guyt és akik nem.
Speciel én is az utóbbit erősítem... De abban mindkét párt egyetért, hogy a CC remek csatorna.
Szinte látom szemeim előtt ahogy az újságban írják: Tömegverekedésbe torkolott a Family guy szimpatizánsok és a szélsőséges UAFG (Utáljuk a Family Guyt) egymás elleni tüntetése. Bár a a rendőrök mindent megtettek hogy szétválasszák a két pártot, most még a híres SÜN se segített nekik. Ehelyett inkább őkis beálltak a bunyóba.
Mivel az albérletben nincs több max 5 TV csatornánál, ezért én még nem nagyon néztem CCt. (Mivel mikopr hazamegyek, nem ez a fő elfoglaltságom
)
Szóval a 2 helyett 3 párt van: a harmadik, aki nem ismeri... 
(Bár azt nem tudom, hogy mennyire legyek rá büszke...
)
Jah télleg a Family Guy-t kihagytam, mondjuk azt a neten nézem, bár már az összes magyarra fordított részt láttam
ja ha a neten akarod nézni akkor www.familyguyfan.try.hu
tényleg! Nyagyon jó még a Family Guy-on kívül a Simpson család, az Életem értelmei, Remi Gaillard(nimportequi.com?)...

DE SUSOGÓS MACKÓK 4EVER!!!

Szia! Ha még nem vagy tag, akkor csatlakozz hozzánk IWIW-en
Legyünk egy helyen! 
Vicclap.hu Fun Klub! - és régebbi körüziket itt találod!
Te SaAjt, a CC-n mi a kedvenc sorozatod? Nekem a Nevem Earl nagyon teccik, Meg az Így jártam anyátokkal
Úristen a family guyt hogy nem lehet szeretni?
De ha már itt tartunk akkor az így jártam anyátokkal, a beugró, Dan Clarck és a family guy a kevencem a CC-n 
Én is szoktam nézni a C.C a kedvenceim :
A Fekete Vipera , -A nevem Earl , - Házi barkács , -Életem értelmei , - Én kis családom , - Simpson család
Amiket nem szeretek :
-Family Guy , - Futottak még
első három(mert a többi szar, vagy nem jut eszembe):
1. Így jártam anyátokkal
2. Dokik
3. A nevem Earl
Igen, SaAjt, nézem, sőt ez a legnaggyobb rajta. Mondjuk egyszerűbb lenne belinkelni a videót, mert párat nem lehet leírni...
Dan Clark:10 Mondat amit ne mondj állásintrjún:
1.-Köszönjük, hogy befáradt az in....
-Tsssss... Meddig fog ez tartani?
2.-Tudnak kp.-ban is fizetni mert,... mert nem bízok a bankokban...
3.-Ha megnézi a számokat akkor...
-Én ebből annyit hallok, hogy BLA, BLA, BLA, Blaúúúúúvaaa
4.Gitárral a kézben énekel:-94-96, egy bankban telt,
-96-98, selyemfiú voltam
5.-Lássuk be béna vagyok, igaz? IGAZ? EGY RAKÁS SZAR!?
6.Főnöknő:-Van még kérdése?
-Ömm igen, borotválja a bajuszát?
7.MONGYÁK MÁR MEG HOGY ENYÉM AZ ÁLLÁS!!!!!!?????
8.-Most miért néz így rám???
9.Nincsenek referenciáim, mert a volt főnökeim MIND UTÁLTAK!!!
10.Főnöknő:-Felajánjuk magának az állást.
-Ez nagyszerű, de ugye nem magával kell dolgoznom, mert maga úgy idegesít, de erről ők itt bölcsen hallgatnak, pedíg maga nagyon, nagyon idegesítőmikorkezhetek???
szerintem is
új oszt.társam (aki ma már a legjobb barátnőm
) ismertette meg velem, azóta vagy
, vagy
(ha teleshop van, vagy unalmas, akkor szóba jöhet még a
és az
) de nem ez a lényeg, hanem a farsangon tudod minek öltöztünk? Sziámi néniknek

(de régen láttam már a Magyarok az űrbent...
)
Itt egy vicc is:
Kiplakátolják Udvarhelyen az új szigorú rendszabályt: Aki éjfél után lármázva vagy dalolva megy haza,szigorú büntetést kap."
Másnap éjszaka hallja a rendőr,hogy valaki hangosan kurjongatva megy végig a főutcán.Odasiet, és szigorúan mutat a táblára.
- Nem tudja kend az új szabályt?
- Én tudom, biztos úr, de ki mondta, hogy haza megyek? Ide indultam csak a másik kocsmába...

Bocsánat, lehet, volt már... Tudom, hogy régi, de akkor is naggggyon jóóóóóóóó....
Egy egyetemista az egyetem ebédlőjében le szeretett volna ülni egy üres helyre egy pedagógusa mellé, de az így válaszolt:
- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.
- Jó, akkor továbbrepülök! - így a diák.
A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:
- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?
- Az aranyat.
- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot.
- Mindenki azt, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.
A tanár majd megőrül és azt írja a dolgozatra: "szamár". A diák anélkül, hogy belenézzen, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:
- Elnézést tanár úr, aláírta, de nem írt rá jegyet!
Dan Clarck: Randizási kézikönyv (ami valamiért film....
)
10 mondat amit soha ne mondj első randin
1.Hány pasival feküdtél le eddig? De merj hazudni...
2.Álmodtad már azt, hogy megölöd a pasidat?
3.Fekszel le első randi után?
4.(buzisan) Te vagy az első nőstény akivel randizok...
5. Olyan vagy mint az anyám...
6.(5/b) Most mért szerintem az Anyám igenis szexi...
7.Mesélj nekem magadról! Van öt perced, in-dul...
8.Szerintd számít a méret?
9. -Obosita vagyok...
-HAHA... OBOISTA..ha...aaa... ja, hogy oboista!
10. És így öltem meg VÉLETLENÜL az előző csajom
te is nézed a CC-t?
nekem a kedvencem:
Dan Clarck: A munka kézikönyve – 10 kifogás, ahogy ne magyarázd a lógást
1.
–Nem tudok bemenni az irodába, mert a hugomat megölte egy kecs---ke...
2.
–Megőrültem! Megöltem egy macskát, verekedtem, és félek, hogy még az irodában is kárt teszek.
3.
–Nem mondtam, hogy csütörtökön és pénteken nem dolgozom? Ja, és hétfőn-kedden sem.
– De ma szerda van...!
– Ööö... szerdánként sem...
4.
– Nem érzem a karomat...Halló!
5.
– A buszsofőr leparancsolt a buszról, és hazaküldött!
6.
– A patkányom megette a házimat...
7.
– Nem nézi a híreket? Földrengés volt Straight---hamp---ben...
8.(olyan jó, kis tüdőbeteg hangon)
–Khö, khö... Elkaptam a jáhvánt(járványt)... khö.
9.
– Annyi hó esett, hogy nem tudom elhagyni a házat!
– De most július van!
10.
– Sajnos ma nem fogok tudni bemenni, mert elfelejtettem, hogy hol van az iroda(bólogatás)... Visszhall!
Áhh, de nézzétek meg a videót! Az sokkal jobb!
Ami a főoldalon kint van agresszív kismalacos viccrről jutott eszembe az egyik történet ami apám haverjával jászódik:
Éppen utaztak vissza Törökországból, mikor apám haverja elővett házi füstölt sonkát, és elkezdi eszegetni. Ez apám gyöngéje, gondolja, bepróbálkozik egy ingyen kostolóra:
-Te Andris, finom az a sonka?
-Mért, szereted?
-A sonka a kedvencem
-Jó is az....
Elmegy az ember a cirkuszigazgatóhoz, hogy van egy mutatványa, ami elég jó, de az életben csak háromszor hajlandó előadni.
- És mégis mi lenne az a szám?
- Leugrok tíz emelet magasról egy márványtömbre, fejjel előre, és az egészet sérülés nélkül megúszom...
Az igazgató néz, de gondolja jól van, tesz egy próbát. Ki is írja a plakátra, hogy van egy új mutatvány. Jönnek az emberek, kicsit többen, mint szoktak.
Az emberke előadja a mutatványát. Leugrik, koppan egy hatalmasat, majd sértetlenül feláll. Meghajol a közönségnek. Mindenki tapsol, ujjong, stb.
A következő alkalomra már szép számmal jönnek az emberek, a mutatványra már az ország távolabbi részeiből is érkeznek emberek. Az ember megint előadja a mutatványt. Totális siker, a cirkusz nagyot kaszál.
A harmadik alkalomra még többen érkeznek, még nagyobb siker. Az igazgató majd elájul a bevételtől. De eszébe jut, hogy az ember azt mondta neki, hogy csak háromszor hajlandó végrehajtani a mutatványt.
Magához hivatja, majd elkezdi ecsetelni neki, mekkora híre van, hogy milyen sikeres a mutatvány, és hogy ha még párszor előadná, milliomosként halhatna meg.
- De én akkor sem csinálom többször!
- De miért?
- MERT FÁJ, VAZZE!!!!!!!!!!! 
Erdőben iszik a farkas egy nagy üveg whisky-t arra kocog a nyuszika:
-Hééé, dobod el azt?! Gyere inkább, fuss velem, olyan jó lesz, kitágul a tüdőd az erdei levegőben!!!
-Oké, ha te mondod...
Futnak tovább, ott cigizik a róka.
-Hééé, dobod el azt?! Gyere inkább, fuss velem, olyan jó lesz, kitágul a tüdőd az erdei levegőben!!!
-Oké, ha te mondod...
Futnak tovább, látják hogy ott füvezik a medve:
-Azt fussak azért mert a nyuszi Speed-et reggelizett?
Szőke nőnek a férje:
-Bazzmeg drágám te olyan hülye vagy, hogy a fejedbe vákum van!
-Még mindíg jobb, mintha semmi se lenne
-Milyen hangja van a pinaszőrnek?
-Phűű
Egy bácsikát gombamérgezéssel kórházba szállítanak. Valahogy túléli,
hazakerül, de 2 hét múlva újra beviszik, az eset ugyanaz. Nagy nehezen
ismét megmentik az életét, az orvos jól leteremti:
- Bácsika, miért eszik gombát, ha nem tudja megkülönböztetni egyiket a másiktól? Hát falusi létére nem ismeri a gombafajtákat?
- Dehogynem - mondja a bácsika és kapásból elsorol egy csomó gombát, meg hogy mi a jellemzője, stb.
- De bácsikám - mondja az orvos csodálkozva - ha ilyen jól ismeri a gombákat, akkor miért evett mégis gyilkos galócát?!
- HÁÁT MERT SZERETEEEEM...
Kolompárnak, kisfia születik és büszkén viszi megmutatni a szomszédnak.
- Szép kis lurkó, de... milyen pici!
- Háá', mér'? Mekkora legyen, csak öt hónap házasság után!?
picike pocakú pocok pocakon pöckölt egy picike pocakú pockot, a pocakon pöckölt picike pocakú pocok pocakon pöckölte a pocakján pöckölődő picike pocakú pockot
Folyton torkos, drótos tót kosropogóst kóstol,
Potyog most sok olcsó gomb, oly komoly gyomortól.
Ó-hó, ódon hordóból csobogó jó bort mohón kortyol,
No, most gondoskodjon, doktor, módos koporsóról!
Csalitban csicsergés, csattogás,
Csörgedező csermely-csobogás,
Csonka cserfán csúf csóka cserreg,
Cserkészfiúk csapata cseveg,
Csokrot csinálunk csillagvirágból,
Csípéseket csalunk csalárd csalánból,
Csiga csöndben csúszik csicsóka csúcsára,
Csipkés cserlevélen cserebogár csápja.
tudok ám még
:
Szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörtek a hörcsög-görcsök! Te meg szörcsögj sört, vagy fröccsöt, nem lesz soha hörcsög-görcsöd.
Jamaika a jamaikaiaké.
Mit sütsz, kis szűcs?Tán sós ...(innen úgyis tudjátok
)
A kiskakas kikukorékolásig él.
A kotyogó klotyó felé totyog a vén, motyogó lotyó, de késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó.
Rózsaszín sündisznócska uzsis zacskója.
Akkor már énis:
Nem minden fajta szarka farka tarka csak a tarka fajta szarka farka tarka.
Lenin mauzóleumának lelinóleumozása.
Fekete bika pata kopog a pepita patika köveken.
Nyelvtörők
Te meggymag! Szelídmeggyamg vagy, vagy vadmeggymag vagy?
A moszkvicsslusszkulcs luxusszükséglet.
Időszakos szakaszos sávlezárás.
A tiktak titka a taktika.
Sepsiszentgyörgyi szájsebészasszisztensre sincs szükségem! (3 másodperc alatt hibátlanul
)
Egy szerencsés csősz cserszömörcés sört szürcsöl.
A mama papagája nem a papa papagája. A papa papagája nem a mama papagája.
Ó, te köpönyeges ember! Ha én téged megköpönyegteleníttethetnélek!