Felszállás előtt a repülő utasai csodálkozva látják, hogy a kapitány egy vakvezető kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé.
Először mindenki arra gondol, hogy biztos valami tréfáról van szó, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak. Gyorsan közeledik a repülőtér vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak néhány méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt. Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést. Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
- Tudja kapitány, mindig attól félek, egyszer későn kezdenek el sikoltozni az utasok, aztán mind meghalunk.
Mi a különbség a bűn és a vétek között?
- A kefélést elkezdeni bűn, abbahagyni vétek.
tények még, ha még nem unjátok;)
Tétel - Kontra
Uruguayban tilos párbajozni, kivéve, ha az ember bejegyzett véradó.
És ha valaki megsérül, jönnek a szorgos kis vöröskeresztesek, és szivaccsal felszedik a vért a földről.
A szú kétszer olyan gyorsan rágja át magát a fán, ha rockzenét hallgat.
Menekül.
Játék:
Adott egy vicc, amit valószínűleg többen is hallottak már. Több változata is ismert, mint ahogy a viccek általában szájról szájra terjedve, akár a népdalok, időközben átalakulnak. Na de ki a viccnek az eredeti szerzője? Akár hiszitek, akár nem, elég híres személyiség. Következzen a vicc:
Öreg paraszt elmegy a nyivánosházba, de csak 1000 forintja van. Azt
mondja a madám, hogy annyiért nőt nem tud adni, de van egy kecskéje az
5-ös szobában. Hát, bemegy, elintézi. Következő héten megint arra jár,
de most csak 500 Ft-ja van. Mondja a madám, ez már csak arra elég, hogy
a 6-os szobában kukkoljon. Bemegy, beáll a többiek közé, elkerekedik a
szeme.
- Hű, azannyát, ez mán döfi! - böki oldalba a mellete állót.
- Ááá, ez semmi! Látta volna múlt héten a parasztot a kecskével!
(3 érvénytelen tipp, vagy bizonyos idő után elárulom )
Igen, a Dekameron című regény/novelláskötetében. Ha valaki utána akar járni, megtalálható a Magyar Elektronikus Könyvtárban is. (http://mek.oszk.hu/)
Direkt link a kérdéses részletre: http://mek.oszk.hu/00800/00845/html/jokai8.htm
ezek az őrültek megeszik a macskát, kutyát, mindent, ami mozog, és pont a disznót hagyják ki...
eszembe jutott még egy:
Kínában(?) betiltották a Micimackó c. rajzfilmet, mert náluk a malac szent állat.
Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj.
Van az az állat, amelyik külön tudja mozgatni a 2 szemét, az nem? (tv-ben láttam)
kaméleon, ugyanakkor nem tudom, hogy lát-e hátra.
Limában (Peru) szobrot állítottak Micimackónak.
Nálunk meg a debreceni polgármesternek...
Szerintem ha hülyeségben versenyezni akar bármelyik ország ellenünk, mi nyernénk tutira...
amúgy jókat írtál, jót nevettem
Melyik az az állat, amely hátrafelé is úgy lát mint előre a feje elfordítása nélkül? A vakvarjú.
tetszenek az ellenérveid, a legjobban nekemis a T-Rex-es
beszállok énis (bár szem a tieid jobban passzolnak):
Tétel - Kontra
A világtörténelem leghosszabb műsormegszakítását a BBC követte el.
Egy Miki egér rajzfilmet szakítottak félbe azzal a hírrel, hogy kitört
a második világháború. 6 év múlva aztán akkurátusan folytatták a
félbeszakadt rajzfilmet, pontosan attól a ponttól, ahol abbahagyták.
Nálunk is megállítják a műsorokat, több órára, bár nálunk csak a Mónika Show meg a Joshi Barat miatt.
Az emberi hajszál 3 kg-ot bír el.
De sztem, ha ráakasztunk 3 kilót, kitépi a fejemből...
A Földön minden nap 0,00000002 másodperccel hosszabb az előzőnél, a Föld forgási sebességének lassulása miatt.
Ha beszívsz, ez az érték nagy mértékben változik!
A korabeli írásokból kiderül, hogy Leonardo da Vinci nem tudományos
vagy művészi teljesítményére volt a legbüszkébb, hanem arra, hogy
puszta kézzel volt képes vasat hajlítani.
Egy tű volt az a fém?
A méhek, a teknősök és a termeszek teljesen süketek.
A szomszéd néni is...
Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj.
Van az az állat, amelyik külön tudja mozgatni a 2 szemét, az nem? (tv-ben láttam)
A földimogyoró a dinamit egyik alkotórésze.
Meg a puskapor.
Limában (Peru) szobrot állítottak Micimackónak.
Nálunk meg a debreceni polgármesternek...
Az USA államok közötti autópályáit úgy építették, hogy minden 5 mérföld útból legalább 1 mérföld egyenes legyen. Ezek az egyenes útszakaszok repülőgép leszállópályaként használhatók háború vagy egyéb vészhelyzet esetén.
Nálunk meg kátyúk vannak, hogy lassítsák a forgalmat...
köszi, akkor már 1 embernél elértem célomat. A segítségért köszönet jár Skrabinak a tényekért
Tétel - Kontra
Görögország nemzeti himnusza 158 versszakból áll. Senki nincs az országban, aki kívülről tudná az összest.
A magyar himnusz 8 versszakból áll, de ha 20szor egymás után elmondjuk, akkor az már több.
Kanada az egyetlen olyan olimpiát rendező ország, aki nem nyert aranyérmet a saját olimpiáján.
Magyarok sem nyertek. Bár mi eddig nem is tatottunk olimpiát. Magas az esélye, hogy nem is fogunk.
Hitler és Napóleon is csak egy herével rendelkezett.
Viszont azt kívánjuk, ha valaki politikai pályát választ, azt ott helyben kasztrálják.
Régen a távíró-berendezések tesztelésére a “quick brown fox jumps
over the lazy dog” (gyors barna róka átugrik a lusta kutya fölött)
mondatot használták, mivel ez tartalmazza az angol ABC összes betűjét.
Nálunk mindent a vevő tesztel.
Tüsszentés közben az ember szíve egy millisecundum időre megáll.
...de ha valaki politikai szónoklatot tart, akár percekig is megállhat az ember szíve.
A testen belül a fájdalom kb. 110 m/s sebességgel terjed.
És ha a pisztoly golyó az agy felé halad?
A Titanic katasztrófáját két kutya is túlélte.
... és milyen sok ember meghalt.
A Tyrranosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
És mi emberek, őrültek módjára, még tenyésztjük ezeket a szörnyeket!
A világ ivóvízkészletének egyharmada Kanadában található.
Ezek után Kanadának vagy egy gazdag jövőt, vagy pusztulást jósolok.
A világ legnagyobb munkáltatója az indiai vasúttársaság, több mint egymillió alkalmazottal.
Még jó, hogy a MÁVnak nincs ennyi, különben sztrájk idején még durvább lenne a helyzet.
A víziló bőre közel 6,5 centiméter vastag, így a legtöbb fegyver
lőszere ellen védelmet nyújt. Az állat 3 méternél nagyobbra és 4
tonnára is megnőhet, mégis gyorsabban tud futni, mint egy ember!
A világ legkövérebb embere 555 kg-ot nyomott. Ritkán tudjuk felvenni a versenyt az álatvilággal, de most is kikaptunk.
"A Tyrranosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
És mi emberek, őrültek módjára, még tenyésztjük ezeket a szörnyeket!"
Ezen percekig röhögtem.
Skrabi,ne is törődj vele, inkább nevess rajtuk, itt ez a lényeg. Ne vedd magadra, itt mind azért jövünk fel, hogy nevessünk egy jót egy tök szar nap után. Ezért ugrom be ide minden nap
még egy (nem hitelesített, viszont cáfolatlan) tény:
Az autóbusz olyan közlekedési eszköz, amelyiken mindig van hely, ha az ellenkező irányból jön.
Skrabi: nekem is rossz hírem van: nem a kacsahápogás az egyetlen nem igaz tény a felsorolásban.
...És ezért alakult ki ez a mítosz...
Bíró a tárgyaláson a sofőrhöz, aki elütött egy idős hölgyet:
- Miért nem dudált, amikor látta, hogy a kocsi elé lép a néni?
- Nem akartam megijeszteni szegényt...
Skrabi van egy rossz hírem: A kacsahápogás visszhangzik, csak amikor a visszhangot halljuk, azt hisszük a kacsa még mindíg hápog...
van pár db, ami 2* is bennevan, bocsi
4000 évvel ezelőtt Babilonban bevett szokás volt, hogy az esküvő után a menyasszony apja újdonsült vejét egy hónapig itatta. Az ital mézből készült sör volt, innen származik a magyar “mézeshetek”" illetve az angol “honeymoon” (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés.
A pókháló egy hihetetlenül erős anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erősebb, mint az acél. Szakértők szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben.
még tények:
kár, hogy a Tények-hez nem lehet hozzászólni
„A legnagyobb méretű emberi sejt a petesejt, a legkisebb pedig a hímivarsejt."
Ez is azt bizonyítja, hogy a nők a szebbek, jobbak, és nagyobb a hatalmuk
(Mondjuk jucus egy régebbi kommentjében írta:
„Na, akkor térjünk vissza a kép lényegéhez, a felirathoz. Ez sem rossz,
de nálam a nyerő felirat az volt, mikor egy 18, talán 20 éves csaj az
egyik benzinkútnál vágott ki a kamion elé, amiben ültem, gondoltuk,
biztos nagyon siet. Aztán okosan 20 méter után leparkolt... És akkor
vettem észre a feliratot a hátsó szélvédőn: >>Na és? Főzni sem tudok.<<" )
RENGETEG vicces kép: www.picasaweb.google.com/kanqkac
vicclap.hu-ról, gátvéderről, lol.hu-ról, myvipről, egyéb helyekről válogattam!