Nyuszika fuvezik a folyo partján, odamegy hozzá a vidra:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Füvezek, vidra!
- Megmutatod, hogy kell?
- Szívj egy jó nagyot, s vedd le.
Szippant egyet a vidra s kifújja.
- Nem úgy! Tartsd magadban, majd utána fújd ki!
Sehogy sem megy a vidrának.
- Na tudod mit, szívj egyet s merülj le a víz alá!
Lemerül a vidra, magában tartja a füstöt s átúszik a másik partra. Kiemelkedik a vízből, kifújja a füstöt, szuper el van szállva. Ott áll a viziló s látja hogy a vidra milyen jól érzi magát.
- Menj át a nyuszihoz, hogy tanítson meg téged is! Átmegy a viziló, kiemelkedik a vízből. A nyuszika megrémülve:
- Baszki vidra, fújd ki, fújd má ki!!!
Friss házasok beszélgetnek:
- Szeretsz drágám?
- Szeretlek.
- Imádsz?
- Imádlak.
- Mire gondolsz?
- Arra, amire Te...
- Király, akkor hozz egy üveggel nekem is!
most röhögsz rajta, de velem egy barátnőm játszott el hasonlót, úgy annyira nekem nem tetszett 
Hehe, nekem van egy másik verzióm is rá, bár lehet, ez is elhangzott már:
Friss házasok:
-Te mire gondolsz, drágám?
-Arra, amire te, szívem.
-Fúj, te disznó, nem szégyelled magad?
A csiga vérző fejjel ül az ambulancián. Az orvos kérdezi:
- Hát magával meg mi történt?
- Rohantam haza a mezőn, mint állat, és hirtelen kinőtt előttem egy gomba!
naon jók a viccek lawrence. én úgy ismerem hogy nem mindegy, hogy szar melett falni vagy fal melett szarni
Egy idegen városban Kohn fiákerbe ül, a székely kocsis készségesen mutogatja neki a nevezetességeket:
- Ez itt a katolikus katedrális. Az pedig reformátusok temploma, s vele szembe' az evangélikusoké... Ez itt a zsidó imaház...
- És antiszemiták vannak-e a városban?
- Azt nem tudom, de hogy templomik nincs, az hétszentség!
Egy ír férfi bemegy egy dublini bárba, és rendel három korsó Guiness-t. Leül egy távoli sarokba, majd gyorsan megissza mind a hármat. Amikor újra rendel három korsóval, a pincér megjegyzi:
- Uram, elnézést, hogy beleszólok, de ha egyszerre csak egy korsóval inna, jobban tudná élvezni a sör ízét.
- Tudja, hárman vagyunk testvérek. Egyik bátyám Amerikában él, a másik Ausztráliában. Amikor elváltunk egymástól, megfogadtuk, hogy mindig iszunk a távollévő helyett is.
A férfi ezután mindig hármassával issza a söröket. Egyik nap azonban csak kettő korsóval kér. A pincér kiviszi az italt, majd csendesen megszólal:
- Engedje meg, hogy a személyzet nevében is kifejezzem együttérzésemet a kedves báty elvesztése miatt.
- Ugyan, nincsen semmi baj, csak engem etiltott az orvos az alkoholtól.
Parasztbácsi bemegy a városba, ki van írva: Optikai szalon. Betép, ilyet még nem látott:
-Mit árulnak itt kisangyalom?
-Bácsika, ez pápaszem...
Felteszi az öreg, csodásan lát vele...
-Hát ez nagyon jó angyalom... Pápafasz nincs?
Szisziphusz gurigálja felfelé a hegyre a kis sziklácskáját, mikor arra jár Oidipusz. Franc megette, mámeg legurult a kövecskéje..Oidipusz nem bírja tovább, beszól:
-Figyusz, Szisziphusz, addig gurigázol, míg a végén az emberiség az értelmetlen, soha véget nem érő munkát a te nevedhez fogja kapcsolni....
-Tudod mit Oidipusz? B@szd meg az anyádat!!!
- Hogyan lett híres Osama bin Laden?
- Berobbant a köztudatba...
- Mi az abszolút szabálytalanság?
- ???
- Mentalistának lottózni!
Mi az abszolút nem mindegy?
- ???
- Sír mellett szarni vagy szar mellet sírni
Az orvos alaposan megvizsgálja a beteget, ellenőrzi a leleteit, de meg
sem szólal, csak hümmög a papírok felett. A beteg türelmetlenül
kérdezi:
- Doktor úr, hát mi bajom van?
- Azt majd a boncolás mutatja meg.
Kivágódik az ajtó és a rendelőbe egy eszelős tekintetű férfi ront be:
- Doktor úr! Nem áll fel a farkam!!!
- Miért, dugni jött?
Testes asszonyság a nőgyógyásznál.
- Asszonyom! Legalább fingjon egyet, hogy legyen valami kiindulási alapom!
Egy öreg anyó beszélget a doktor úrral:
- Tényleg már csak 3 napom van hátra?!
- Hát, tartós tejet már ne vegyen...
Te vagy az új alkamazott itt a cégnél?
- Igen.
- Akkor kezdheted a napot azzal, hogy kitakarítod a raktárat.
- De kérem, én mérnök vagyok!
- Nem baj, majd én megmutatom, hogy kell csinálni.
Hogyan keletkeztek a skótok?
- ???
- A svábok kiközösítették a tékozlókat!
A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő combját!
A tanárnő meghallja:
- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!
Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő fenekét!
A tanárnő ezt is meghallja.
- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!
Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.
- Móricka, Te meg hova mész?
- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!
a véletlen nagyon úgy akarta, hogy megértsed
Én meg ha nem olvasom el a te üzidet még most se értem úgyhogy köszi
Ne haragudjon, az állomást keresem!
Nem haragszom. Keresse nyugodtan.

Elnézést uram, nem tudja, hogy juthatnék az Operába? kérdi egy fickó, hegedűtokkal a hóna alatt.
Gyakorolni, mindig csak gyakorolni....
- Elnézést, ez a Deák Ferenc utca?
- Nem, ez az én cuccom!
jajj, le akartam írni h ezt nem értem erre ugy irtam le véletlen h feren cutca és megértettem
bocsi h beszólok, de ez már volt (de akkor sem rossz és rám kiffejezetten igaz
)
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
hmm, hat sztem meg igaz az allitas, amikor legeslegeloszor olvastam ezt, nem ertettem, mi benne a poen, mert nem vettem eszre, hogy ossze vannak keverve a betuk a szavakban, csak mar amikor a vegefele jartam.
Az angol nem használ kettős betűket.
Az, hogy egymás után leírja ugyanazt a betűt, vagy hogy két betű egymás után mésként ejtendő, mint külön-külön, még nem lesz ugyanaz, mint a magyarban. Nálunk a kettős betűk egy betűnek számítanak. Pl. a "sz" az nem egy "s" és egy "z" egymás után írva, hanem egyetlen betű: "sz", csak a latin abc-ben nem volt elég betű az ábrázolásához. Megnézhetitek, a rovásírásban eredetileg egy betű jelölte őket.
Mindazonáltal hülységet én is tudok írni. Az angol használ kettős betűket, tehét a megállapításaimnak csak a második fele igaz. Amíg meg nem cáfolják azt is 
Két pontosítást azért tennék. Az angolra teljes mértékig igaz a fejtegetés.
De
Az angol nem használ kettős betűt: ha tehát a magyarban kettéválasztod a sz, gy, ty betűket, akkor az ember legyen a talpán, aki visszafejti őket.
Az angol nyelv izoláló, vagyis segédszavakkal fejezi ki azt, amit a magyar a szótőhöz ragaszt. Ez a magyarban ismét csak nehezíti a szómegértést összekutyult szavak esetén.
A magyarban tehát nem teljesen igaz, hogy mindent megértünk kutyulás esetén. Jóval nehezebb. Mindazonáltal a kutatók megállapítása helyes.
Egy amerikai zsidó üzletember elküldte fiát Izraelbe egy évre, hogy kicsit magáévá tegye a kultúrát. Amikor a fia hazatért azt mondta:
- Apa, nagyon jól éreztem magam Izraelben. Ja, egyébként meg keresztény lettem.
- Ó, ne! - mondta az apa. - Mit tettem? - eztán elment legjobb barátjához és elmesélte problémáját.
- Ike, - mondta - elküldtem a fiamat Izraelbe, erre ő meg keresztény lett. Mit tegyek?
- Érdekes, amit mondasz - felelt Ike, - én is elküldtem a fiamat Izraelbe és ő is keresztényként jött haza. Talán kérdezzük meg a rabbit.
Elmondták hát a problémájukat a rabbinak.
- Érdekes, amit mondtok - én is elküldtem a fiamat Izraelbe, és ő is keresztény lett. Vajon mi történik a fiainkkal?
Ezután imádkoztak Istenhez a fiaikért, és kérték, mutassa meg nekik, mit tegyenek. Amint befejezték az imát, egy zengő hang szólalt meg odafentről:
- Érdekes, amit mondtok - mondta a hang - Én is elküldtem a fiamat Izraelbe...
- Hogyan öli meg a szőke nő a vakondot?
- ???
- Élve eltemeti.
A tolókocsis Juliskát meglátogatja Jancsi. Kicsit beszélgetnek mikor is Juliska megkéri Jancsit, hogy egy kicsit tolja ki a kertbe. Jancsi illemtudóan ki is tolja. Mikor a kert végébe érnek megszólal Juliska.
- Jancsi nem akarsz engem megdugni?
- Na de hogyan Juliska, hisz tolószékben vagy?
- Jancsikám ott a porolórúd. Felakasztasz rá, én jól megkapaszkodom és te akkor könnyen hozzámférsz!
Jancsi úgy is tett mindkettőjük legnagyobb gyönyörűségére, majd visszatolta Juliskát a házba. Ott Juliska mamája fogadta őket.
- Jancsi te igazán gavallér fiatalember vagy! - dícséri a mama - a legtöbb fiú mind kinthagyja Juliskát a porolórúdon...
Két férfi sörözik az adóhivatal előtt, és figyelik a ki-be járkáló embereket. Hirtelen megpillantanak egy fickót, aki szintén bemegy. Pár perc múlva már jön is ki szegény pucéran, bekötött szemmel, elkötött hímvesszővel és a fenekében egy dugóval.
- Hát veled mi történt?
- Annyi adósságom volt, hogy elvették az összes ruhámat, kikapcsolták a lámpát, és elzárták a vizet meg a gázt...
Bemegy a púpos a pékségbe:
- Kérek egy kiló kenyeret!
A pék kilép pult mögül és hátbaveri:
- Majd, ha az előzőt lenyelted!
Ez majdnem olyan gonosz,mint amikor haveromék benn kórházban találtak egy félkarú csávót és megdicsérték hogy idézem: ''Tiszta kar vagy ecsém'' : ))