Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 21.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. november 2 14:42:37

macidna

Csatlakozás időpontja: 2009.10.31
Üzeneteinek száma: 35

köszönöm a jobbitónak vélt kritikát. tudom, hogy teljesen offtopic leszek, de azért leirom. régóta olvasom a vicclapot, most valahogy nekibátródtam és regisztráltam. amióta olvasom még ilyen durva rászólást senkire, nem tapasztaltam. kicsit elvette a kedvem az egésztől, mert én is úgy gondolom, hogy ez még elmegy a durva viccek kategóriájába egyrészt, másrészt nekem román kollegáim mesélték magyar ellenes viccként és fene tudja, ennyire nem akadtam ki mint höri. na de egy höri nem csinál tavaszt, itt egy vicc:

Az 5 éves Pistike téblábol a konyhában, és mivel láb alatt van, azanyja kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti,hogy megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az újajtót... Órák múlva visszaér a kölök. Kérdi az anyja:
- Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kellajtót berakni?
- Ja! - mondja az elvetemült: Először abból a kibaszott keretből kelllegyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki kellékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt fasz a picsában, azsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni, mint a Marcsát, hogy mozdulnise tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot, mert különbennyálazhatod folyton, mint a pinát!
Anyuka elhül, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg agyermeket. Meglátja a telefonzsinórt, na gondolja azzal jól a seggérever ennek a mocskos szájú kölöknek.
- Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
- Lófaszt, az a geci matávosok dóga!

Elnezest macidna.

orulok hogy azert nem batoritottalak el a vicclap aktivalastol !!

2009. november 3 03:25:10

2009. november 2 13:12:39

HoGo

Csatlakozás időpontja: 2008.06.26
Üzeneteinek száma: 400

Uramatyám, meg kell tanulnom újra lassan olvasni valamit megint el kellene kezdenem könyveket olvasni, hogy művelődjek: az első bekezdésednek kétszer kellett nekifutnom Smiley.

Smiley

Hehe.

A svédektől kellene kritikát tanulni. Komolyan mondom, úgy tudják elküldeni az ember a bús fenébe, hogy mosolyogsz, mikor elindulsz.

Szóval téma lezárva, macidna, csak küld szorgalmasan a vicceket, ha valakinek problémája lesz valamelyikkel akkor finomítasz a stíluson, így mindenki jól jár.

Előre magyarország legkultúráltabb fórumáért!!!

2009. november 2 15:03:27

2009. november 2 12:50:47

szabox

Csatlakozás időpontja: 2006.03.20
Üzeneteinek száma: 1067

Mivel már "koppintottak" a fejemre, ezért csak 1szer és óvatosan közlöm, hogy ha tetszett valamelyik vicc az alábbiak közül, akkor ha szeretnél csatlakozz iwiw-en a Vicclap.hu Fun Klubhoz

2009. november 2 12:49:07

szabox

Amerikában Halloween idején egy jelmezes kislány és egy kisfiú jár házról házra. Bekopogtatnak egy ajtón. Kijön a házigazda, és megcsodálja őket:
- Kik vagytok? - kérdi tőlük.
- Jancsi és Juliska. - felelik.
- Az nem lehet, hiszen ti feketék vagytok!
A gyerekek elszomorodnak, hátat fordítanak és hazamennek.
Kis idő múltán ismét megjelennek másik jelmezben. A gazda ajtót nyit:
- Kik vagytok?
- Hófehérke és a Herceg.
- Az lehetetlen, hiszen ők sem voltak feketék.
A két kisgyerek megint elsomfordál lehajtott fejjel.
De nem adják fel, nemsokára újra kopogtatnak. Ezúttal anyaszült meztelenül.
A házigazda meglepetten áll az ajtóban:
- És most kik vagytok? - kérdezi.
- Mi vagyunk az M&M's csokigolyók. - válaszolja a kislány. - Én a sima, ő meg a mogyorós.

2009. november 2 12:48:47

szabox

Pistikétől kérdezi az apja:
- Na, és milyen az új kémiatanárnő? Jobb mint a másik?
- Hát a tanításal semmi probléma, de az ágyban még bizonytalan.

2009. november 2 12:48:29

szabox

A férjek felmennek a mennyországba, de előtte megállítja őket Szent Péter és ezt mondja nekik:
- Aki papucsférj volt, az álljon balra, aki parancsolt az asszonynak és tökös férj volt, az álljon jobbra.
Mindenki balra áll, ám egy férfi jobbra. Odamegy hozzá Szent Péter és ezt mondja neki:
- Na végre egy igazi férfi!
Erre az ember:
- Nekem a feleségem mondta, hogy álljak ide!

2009. november 2 12:48:10

szabox

Kisfiú kérdi apukájától:
- Apa mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta

He-he, ez nagyon jó...

Van egy vicckönyvem, van benne egy hosszabb vicc, de az is karácsonyi jellegű, így azt majd annak hivatalos idejében írom csak le... Smiley Már ha addig vki le nem lövi a poénomat... Smiley

2009. november 2 14:49:12

2009. november 2 12:47:52

szabox

Mi az apácák fizetése?
- A rendes havi meg ami a papoktól befolyik!

2009. november 2 12:47:39

szabox

- Elnézést, tudna adni egy papírzsebkendőt?
- Igen, tessék. De óvatosan fogja, de nagyon csúszik.

2009. november 2 12:36:39

HoGo

Csatlakozás időpontja: 2008.06.26
Üzeneteinek száma: 400

A régi ellentétek feloldásának első lépése, hogy nem írunk olyan vicceket, melyek durván sértik a másik felet. Egy dolog a skótokon szórakozni, mert zsugoriak, de teljesen más valami 1000 román halottat emlegetni!

Ettől függetlenül én is jól szórakoztam rajta, de nem írtam volna be. Persze zsebhöri is elvetette a sulykot.

Apropó, az ugye feltűnt, hogy ez a vicc nem a románok, hanem a magyarok ellen irányul .

Másokat hibájukra figyelmeztetni szép dolog, ha ezt olyan módon teszik, hogy a másik ne érezze kioktatásnak, mert ekkor éppen az ellenkezőjét érjük el vele. Ha még egy semleges olvasó is kérdőjelezheti, hogy a cél valóban a jobbítás volt-e, akkor képzeld el azt, akinek a kritika irányult. Ő biztosan nem fog tanulni belőle, még ha a kritika önmagában helyes is volt. (Nem, nem vagyok psziomókus, se szociomókus Smiley)

Valóban vannak nekem is bizonyos fenntartásaim a vicc határait illetőleg, de nekem belefér a durva poén kategóriába. Másnak esetleg nem, ezt is megértem, de akkor inkább azt írjuk le, hogy a viccet durvának találjuk ezért és ezért. Mint ahogy te is írtad: "Egy dolog a skótokon szórakozni, mert zsugoriak, de teljesen más valami 1000 román halottat emlegetni!"

Ez érthető és jobbító kritika.

2009. november 2 12:55:52

2009. november 1 21:26:58

Beni Gepárd

Csatlakozás időpontja: 2008.05.09
Üzeneteinek száma: 3136

A róka kérdezi a nyuszit:
- Miért van ilyen rövid füled?
- Mert romantikus alkat vagyok.
- Hmm?
- Tudod, annyira figyeltem a madarak csicsergését, hogy nem hallottam meg a fűnyírót.

2009. november 1 21:25:26

Beni Gepárd

Csatlakozás időpontja: 2008.05.09
Üzeneteinek száma: 3136

A gumióvszer nem nyújt teljes biztonságot. A barátomon is volt, mégis elütötte egy busz.

2009. november 1 19:26:58

szabox

Előzetes az új iwiw-es Vicclap.hu Fun klub körüzijéből :

Mi az?21 fehér ember kerget egy feketét?
- Forma-1

Az orvos megkérdezi a pácienst: Józsi bácsi, maga tette ezt a borítékot a 10 ezer forinttal a zsebembe? -Nem.
-És miért nem?

Ez nagyon jo )

2009. november 2 11:08:03

2009. november 1 15:57:49

macidna

Csatlakozás időpontja: 2009.10.31
Üzeneteinek száma: 35

mit mondd egy magyar 1000 román halott láttán?

-kevés...kevés...

Su

eszembe jutott még egy.

mi az amikor egy cigány a ladával a szakadékba hajt?

pazarlás, a lada 5 személyes

2009. november 3 14:51:47
Su

ezt én úgy ismertem, hogy " mit mond a magyar 1000 halott cigány láttán? kevés...kevés..."

csak hogy mások is felháborodhassanak

2009. november 3 12:23:03

Bocs a kesoi valaszert

Egyaltalan nem tiportal a lelkembe, csak megtanultam hogy minden nemzetet tisztelni kell. nem arrol van szo hogy a magyar a magyar melllett nem all ki, viszont en romaniaban nottem fel, ezert valahol rosszul esik ha sertegetik barmelyiket (magyart vagy romant). Bar volt rossz tapasztalatom mindket iranyban, en igy erzek

2009. november 3 03:16:28

A régi ellentétek feloldásának első lépése, hogy megtanulunk nevetni egymáson. Engem nem zavarnak a román, cigány és zsidóviccek, elég sok magyar viccet is hallottam már. Azokon is tudok nevetni, és ezt a viccet már hallottam sokféle felállásban.

Sokkal súlyosabb véteknek tartom, hogy egyből a másik agyifunkcióiba vetett hitünket fogalmazzuk meg, és a másik tudomására is hozzuk azonnal ebbéli hitetlenségünket. Általában túlontúl nagyon gyakran. Remélem sikerült diplomatikusan fogalmaznom. Smiley

2009. november 2 12:03:59

nekem forditott felállásban mondták, és mindenki élvezte...rajtam kivül. és azt is gondoltam, hogy nem azért vagyunk itt, hogy egymást maceráljuk. tévedtem. megmaradok olvasónak. végül is magyar a magyarért eddig sem állt ki, miért tenné ezután. sajnálom, hogy a lelkedbe tiportam zsebhöri.

2009. november 2 07:25:58

Wow....korodhoz kepest nem sok esz haborgat ...

re:

mit mondd egy magyar 1000 román halott láttán?

-kevés...kevés...

2009. november 2 03:10:54

2009. november 1 15:30:34

atikovics

Csatlakozás időpontja: 2009.07.26
Üzeneteinek száma: 377

A Magyar Trabantos németországban autózik. Egyszer csak lefullad a kocsija az úton. A Trabantos kiszáll, és órákig bütyköli a kocsi motorját. Végül úgy dönt, hogy megállít valakit, és beviteti magát a legközelebbi városba. Pár perc múlva leint egy Ferrarist, aki vállalja, hogy bevontatja a kis Trabantot a legközelebbi szervízbe. Utána is kötik a kis autót az erős sportkocsinak, és elkezdenek száguldani. A Trabantos nagyon élvezi a helyzetet, mivel még soha sem repesztett ilyen sebességgel. Félóra múlva elmegy melletük egy Porsche, és a sofőrje beint a Ferrarisnak. Nosza, a Ferraris begerjed, és maximális sebességre kapcsol. A Trabantos megijed, és ijedtében dudálni kezd hogy lassítsanak, de azok rá sem hederítenek. Elszáguldanak egy benzinkút mellett, ahol a benzinkutas rémülten nézi őket. Miután elmennek, gyorsan beszalad a házba, és áttelefonál a következő kutasnak:
- Te, ezt látnod kell! Hárman versenyeznek! Egymás mellett egy Porsche és egy Ferrari, szorosan mögöttük pedig egy Trabant, amelyik dudál, mert nem hagyják előzni!

2009. november 1 15:28:26

atikovics

George Bush bemegy egy általános iskolába hogy kérdezzenek tőle. Az első órán egy fiú áll fel elsőnek kérdezni:
- Elnök Úr, engem Bobnak hívnak és lenne Önhöz 3 kérdésem.
- Rendben - feleli Bush - nyugodtan.
- Az első kérdésem: Miért mondja mindenre azt hogy terrorizmus? A második, hogy miért mondja hogy mi vagyunk az erkölcs mikor mi dobtunk le két atombombát, és a harmadik, hogy miért csak a szavazatok újraszámlálása után lett elnök?
Bush csak áll, de a következő pillanatban kicsöngetnek. A szünet után visszajön az egész osztály. Egy másik gyerek áll fel kérdezni.
- Elnök Úr nekem 5 kérdésem lenne.
- Jó - feleli Bush.
- Az első három ugyanaz mint Bobé. A negyedik, hogy miért csöngettek ki 20 perccel előbb az előző óráról.
- Az ötödik pedig, hogy hova tűnt Bob?

2009. november 1 15:22:19

atikovics

A rendőr talál egy pingvint a városban. Kérdezi a főnőkét, mit csináljon vele.
- Hát vidd el az állatkertbe!
Elmegy a rendőr. Délután találkozik a főnökével, de még mindig mellette a pingvin.
Kérdi a főnök:
- Mit csinálsz? Nem azt mondtam, hogy vidd el az állatkertbe?
- Ott már voltunk. Most moziba megyünk.

2009. november 1 14:35:19

Squadra

Csatlakozás időpontja: 2008.07.14
Üzeneteinek száma: 304

- Mi a különbség a román ***** és a pizza között?
- ???
- A pizzát kérheted gomba nélkül is.

Két rendőr a részlegében sétál. Azt mondja az egyik:
- Jani baszki! Itt egy hulla!
- Ne má, megint!?
- Az a sok munka megvárni a helyszinelőket, a hallottkémet meg a papírmunka.
- Te! Vigyük át a másik részlegbe.
Úgy is lett. Másik rendőrök sétálnak. Megszólal az egyik.
- Gazsi bazmeg! Ez visszajött!

2009. november 1 14:32:50

Squadra

Pista bácsinak sperma vizsgálatot ír elő az orvos. Ad neki egy üveget a mintához. Másnap Pista bácsi üresen hozza vissza az üveget. Kérdezi az orvos, hogy mi történt?
Hát, próbáltam a jobbkezemmel, balkezemmel. Semmi. Próbálta a feleségem jobbkézzel, balkézzel. Nem sikerült. Áthívtuk a szomszédasszonyt, ő is próbálta mindkét kezével és a szájával is, de semmi.
Az orvos döbbenten kérdezi: a szomszédasszonyt is megkérte, hogy segítsen?
Igen, de egyikünk sem tudta letekerni az üveg fedelét.

SmileySmileySmiley - és ez mindent elmond

2010. április 22 17:16:26

2009. november 1 14:31:25

Squadra

Az ausztrál farmer egy vödörrel a kezében elindul a közeli gyümölcsösébe,
az útja egy tavacska mellett visz el.
Arra lesz figyelmes, hogy a tóban három meztelen fiatal nő fürdik, a ruháik
szétdobálva a parton.
A lányok észreveszik és kikiabálnak neki:
- Ne leskelődjön, addig úgysem megyünk ki a vízből, amíg el nem megy innen!
A farmer egy kicsit felemeli a vödröt és visszakiált:
- Nem leskelődni akartam, a krokodilt jöttem megetetni!

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 160 161 [162] 163 164 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó