A medve,a farkas,a róka és a nyuszika beleesnek egy gödörbe és nem tudnak kimászni.Már három napja éheznek,mikor a róka előáll az ötlettel:
-Együk meg a leggyengébb állatot!
Mire a nyuszika felkiált:
-Ne merjétek a medvét bántani!
Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról,hogy elhatároztam abba hagyom az olvasást!
A nő olyan mint az olimpiai érem.Harcolnod kell érte,aztán egy életen át lóg a nyakadon.
Felvidító mondatok
· A gazdasági válság alatt összehoztam egy kisebb vagyont. Egy nagyobból...
· A sípcsont az az érzékszerv ami segít a sötét szobában megtalálni a bútorokat.
· Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
· Ha két hideg, esős nap után végre ragyogó napsütésre ébredsz, akkor biztosan hétfő van.
· Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön!
· Hölgyeim! Ha már megkedvelték a koffeinmentes kávét és teát, a cukormentes kólát, a nikotinmentes cigarettát, miért nem kedvelik az impotenseket?
· Egy tetőablakot csináltattam a lakásomban. A felettem lakók erre dühösek lettek.
· Csak a hangom miatt nem lettem énekes.
· A feleségem anyja gyakran mondogatja, hogy nőies vagyok. Nem zavar, mert hozzá képest tényleg.
· A nők szeretik az egyszerű dolgokat az életben, így a férfiakat is.
· Nem tudom, mit kezdenék a feleségem nélkül. De akkor is olyan jó rágondolni.
· Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.
· Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.
Lehet, hogy már ismeritek...
Ki tud többet Szlovákiáról?
. Melyik országban van Szlovákia?
. Hány szlovák idősebb, mint Szlovákia?
. Mondjon három szlovák királyt!
. Melyik szlovákiai városban koronáztak magyar királyokat, és melyik magyar városban szlovákokat?
. Ismertesse a szlovákok harcait az Oszmán birodalom ellen!
. Soroljon fel három szlovák építészeti remeket!
. Hol éltek az ős-szlovákok?
. Hogy mondják szlovákul: Aranybulla, Magyar forradalom és szabadságharc, irredentizmus?
. Ismertesse az önálló szlovák állam kisebbségi politikáját!
. Soroljon fel három magyarbarát szlovák politikust!
. Ismertesse, hogyan lehetne megoldani Szlovákia területi problémáit!
. Soroljon fel három szlovák nemesi családot!
. Hasonlítsa össze és elemezze a szlovák címert a magyar címerrel!
. Melyik a legősibb szlovák város?
. Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
. SMS-ben küldje el Szlovákia történelmét!
. Fejezze be azt a szólás-mondást: Adj a tótnak szállást, ...
Miért is? Én soha nem szégyelltem, pedig nem magyarok között nőttem fel... A kérdéseknek pedig van valóságlapajuk.. És oka is annak, hogy valaki (gondolom dühében) megfogalmazta őket...
Wáhááá, az a ló nagyon kemény 
A bolondok házában falfestés van. Az új szín piros. Másnap megy az ügyeletes körülnézni, látja, hogy a bolondok nyalják a falról a festéket. Nincs mit tenni, újra kell festeni a falat. Lefestik sárgára. Másnap megint megy az ügyeletes, a bolondok megint a falat nyalják. Újra le kell festeni, már elég ideges az igazgató, de lefesteti zöldre. Másnap már a látványra felkészülten indul el az ügyeletes ellenőrzésre, de csodák csodájára a bolondok kártyáznak, újságot olvasnak, a falhoz hozzá sem nyúltak. Megkérdezi tőlük:
- Hát maguk miért nem nyalták le a falról a festéket?
- Bolond maga, nem látja, hogy még teljesen éretlen?
Két bolond kártyázik:
- Sakk!
- Te hülye, mondtam, hogy a dominóban nincsen gól, különben is én szerválok!
Főorvos látogatóban van a betegeknél és látja, hogy minden ápoltnak véres az orra.
- Hát magukkal mi történt? - kérdezi a doki.
Az egyik bolond:
- Drága főorvos úr, képzelje az új beteg az oka. Húzott a földre krétával egy vonalat, és azt mondta hogy aki átbújik alatta, az hazamehet.
Mai mese kezdés:
HÓperenciás tengeren is túl...
Az idős házaspár az aranylakodalom után ellátogat a szállodába, ahol nászútjukat töltötték. Az asszony megkérdezi:
- Mire gondoltál akkor azon a régi estén, drágám?
- Arra, hogy hülyére keféllek, és szárazra szopom a melled.
- Óóó! És mire gondolsz most?
- Hogy jó munkát végeztem.
--------------------------------------------------
Tisztelt szerkesztőség!
Mélységesen felháborodtam az önök által közölt keresztrejtvény obszcén megfejtésén. A 4 betűs szerelem nyílásról van szó, amit most inkább nem írok le. Ez egyszerűen felháborító! Nyilvános bocsánatkérést követelek a tiszta erkölcsű keresztények nevében!
Tisztelt Püspök Úr!
Elnézést kérünk, ha önt felháborította a rejtvényünk, de szeretnénk felhívni a figyelmét egy nyilvánvaló félreértésre. Amire ön gondolt, az "pina" volt, amit sajnos nem fogadunk el. A feladvány ugyanis a "szerelem nyilasa" volt, így a megoldás: Ámor. Összesen 24 563 megoldás érkezett, és mindössze 2 volt rossz. Az öné és az érsek úré, aki a "segg" szóra gondolt.
----------------------------------------------------
Április elsején Pistike felkelti anyukáját:
- Anyu, gyere gyorsan! egy idegen bácsi fekszik a cselédlányon az ágyban!
Anyuka fölpattan, és rohanni kezd a személyzeti szoba felé. Pistike utánaszól:
- Haha, csak áprilisi tréfa volt. Nem is idegen bácsi fekszik rajta, hanem az apu.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer
egy ALOM. Mint ilyen, az lett volna a feladata hogy, állatok tapossanak
rajta. De vele semmi ilyesmi nem történt, ezért elkezdett kételkedni
abban hogy, ő tényleg egy ALOM-e. Elhatározta, hogy felkeres egy nagy
bölcset, aki mindent tud. Így is lett. A bölcs ezt mondta:
- Előbb meg kell vizsgálnom önt, hogy megmondhassam ön tényleg egy ALOM-e.
Megvizsgálta, aztán azt mondta:
- ÖN-BIZ-ALOM.
ez a ló majdnem akkora téma lett mint mutlkor a lukeXD
Skrabi, hónapok óta gondolkozom, hogy mi lehet a megoldás az általad feltett akasztófás kérdésre.
Én nem Zsiráfgazdi vagyok, hanem Zsiráf. Amugy nem sértő, ez is csak becenév és végülis kinek lenne kedve minden ajtóban beragadni egy valódi zsiráffal?
ahhhhhhhh az se semmi lehetett,mondjuk ezt is nehéz volt megfűzni a kollégának,hogy nem kéne tán.de ahogy lentebb írtam megmondta az utas,hogy nem tiltja az üzletszabályzat és igaza van,na de a krokodilt meg az elefántot se tiltja sőt a zsiráfot se és mégse rohangálunk velük.
Én egyszer a 6-os villamoson a Petőfi híd budai hídfő megállónál láttam egy bácsikát a villamoson a szamarával. A villamosvezető 10 percig küzdött vele hogy szálljon le végre mert a villamoson nem lehet szamarat vinni
a végén rendőri segítséggel sikerült leszállítani
A nő elmegy a nőgyógyászhoz.
- Doktor úr segítsen! Beragadt az elemes vibrátorom! Kérem szedje ki! - Asszonyom semmi baj, kérem feküdjön fel! - Próbálja az orvos kiszedni innen is onnan is, de sehogy sem sikerül. - Asszonyom sajnos nem járok sikerrel azt hiszem, művi úton kell eltávolítanom. - Jaaj! Műtét? ...... És ha csak elemet cserélne benne a doktor úr?!
azok,de most tényleg néha én magam is elcsodálkozom,hogy mennyien szállnak le róla igaz egy egységbe 211 ülő hely van.csak talán azért nem tűnik úgy fel mert az egész nyitott.
na ezt a ló elintézte egyszerűen mert fel se akart szállni így az "okos" gazdinak nem kellett agyalnia.de ha ott feltudta volna vinni talán de csak talán a másik ajtón ami egyel hátrább van ott esetleg lett volna esélye.

arra gonddoltam, hogy a lovat hogy akarta volna vajon leszallitani... mert neki konnyen segit leszallni a lo, na de o hogyan segit a lonak...?
pedig ez ilyen pihent eszű volt
,és a pláne,hogy komolyan is gondolta,na most e fellépéssel nem lett volna gond de a ló nem akarta az igazságot.a másik kérdésed már érdekesebb
,de lehet a ló rúgott volna egyet aztán nem lett volna gond hogyan szálljon le.
azta. DE hogy valakinek ilyen az eszebe? meg ha csinal neki valami rampat... lovakat nem szokas lepcson jaratni... es a vonatban hogyan akarta "megforditani", amikor pl le akar szallni? sokesz 
A feleség a tükör előtt illegeti magát, és a férjét nyaggatja:
- Ugye, drágám, sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál?
A férj leteszi az újságot, szemügyre veszi az asszonyt:
- Nos, a bőröd olyan húsz évesé. A hajad, akár egy tizennyolcasé. Az alakod meg... olyan 25 évesnek tippelem.
A feleség teljesen elolvad:
- Jaj, olyan kedves vagy.
A férj azonban lehűti:
- Várj egy kicsit, mindjárt összeadom...
Egy süket meg egy vak zenész zenélnek egy bárban.
Megszólal a vak:
- Mondd süket, táncolnak már az emberek?
Errre a süket:
- Miért? Már zenélünk?
Egy óvodás kisfiú és egy óvodás kislány játszanak. Egyszer csak a kislány megkérdi a kisfiút:
- Te, figyelj csak! Te tudod, mi az a pénisz?
- Nem tudom - feleli a kisfiú.
Este aztán a vacsoránál a fiú megkérdi az apját:
- Apu, te tudod mi az a pénisz?
- Persze, hogy tudom - mondja az apja, majd lehúzza a cippzárját és megmutatja a fiának a kérdéses testrészt. - És csak az igazság kedvéért teszem hozzá, - kacsint rá a feleségére - hogy ez egy tökéletes pénisz.
Másnap az óvodában a kislány újra megkérdi a fiút:
- Te, tudod mi az a pénisz?
A kisfiú szó nélkül lehúzza a nadrágján a cippzárt és megmutatja a kislánynak a következő szavak kíséretében:
- És csak az igazság kedvéért mondom, hogy ha 5 centivel rövidebb lenne, akkor ez egy tökéletes pénisz lenne...
Pistike búskomoran hazafelé ballag. Szembe jön vele a család háziorvosa és jóbarátja.
- Szervusz Pistike! Miért vagy ilyen szomorú?
- Ne is kérdezze, Doki. A szüleim válni készülnek. Apu már nem a régi.
- Egyet se búsulj, tessék itt ez a doboz tabletta, apádnak minden reggel tegyél egyet ebből a kávéjába.
Egy hónappal később újra találkoztak. Pistike még szomorúbb lelkiállapotban.
- Szervusz Pistike. Mi a baj, nem működött a szer?
- De igen, túlságosan is, anyám meghalt, a nővérem terhes, nekem fáj a seggem, és a kutyánk sem mer már hazajönni...
ezek szerint volt egy szakszervezet, akik úgy döntöttek, hogy kifejlesztik a bonyolultat nemi szervet, a többieket meg kizárták, hogy megegyék a dinoszauruszok.
ELLENVETÉS?
- Molnár kartársnő - szólítja meg egyik
beosztottját az osztályvezető -, az imént telefonált a barátnője, hogy
magát kisebb baleset érte, ezért nem tud bejönni. Mit jelentsen ez?
- Elfelejtette, hogy ezt holnapra kértem tőle.
-Mi a hasonlóság a vadászkutya és a rövidlátó nőgyógyász között?
-Mindkettőnek nedves az orra!
- A sógorom veszélyben van, el akarják venni az orvosi diplomáját.
- Miért?
- Mert rajtakapták, hogy közösül a betegeivel.
- Ez tényleg nagy kár. Ő volt a legjobb állatorvos a városban...
-Mit mond a pedofil a MÁV-pénztárnál?
-Egy diákot kérek Pestig