Idézgető
És Isten szóla: "Legyen világosság", de a villamos művek azt mondá: "Csak csütörtökre tudjuk bekötni".
- Spike Milligan
:) Na, inkább a VM csak ne mondjon csütörtököt! :)
(mint tegnap Cicamata)
Öööö... Én amerre járok, arra többnyire egysávos körforgalmak vannak... szerencsére. :)
Hát, sávváltás nélkül sehogy. Ha nagy a forgalom, akkor gondot okoz a sávváltás, az biztos. De ez is forgalmi rendhez tartozik?
nem-e? akkor mond meg nekem, hogy két vagy többsávos körforgalomat hogyan hagyod el a belső sávból anélkül, hogy sávot váltanál?
:) Aha. És mi van akkor, ha ezt magamra mondom?
Szia Su!
Üdvözöllek újra a fórumban! :)
pesszimista ember nem létezik, csak az optimisták hívják így a realistákat
For the first time of my life, Im afraid...
Á, akkor is simán menni fog.
Kilököm a csávót a kocsiból (kesztyűben, hogy ne legyen ujjlenyomat) és elhajtok a verdával:)
Jó reggelt!
Nem bírom ki, hogy ne nézzek még fel.
Csak írom, de már nem először.
Nem ok nélkül vagyok pesszimista
Esik az eső...Jó lesz a feltöltött kátyú.
Szia! :) Tök jó hogy jelentkezel azért néha.
SAMYYYYYY:DDDDDDDDDDDD
De jó hogy itt vagy:DD
Sziasztok!
Újra itt vagyok. De csak egy picit. Hátha az oldal jobb kedvre derít.
dödi: Gondoltam beleolvasgatok a nevekbe, hátha megpillantom a tiédet. De jó, hogy újra itt vagy! Hol jártál?:) Nyilván már leírtad, de lusta vagyok visszaolvasni:) (Óóó, az a gonosz, lusta Samy néni)
Ha nem bánjátok most nem olvasok belétek, tulajdonképp csak beköszönni jöttem. Hogy láthassátok, bár korántsem virulok, de azért még élek. (Micsoda megnyugtató gondolatok, ugye?:))
Különben gőzöm nincs, mi a frászt keresek háromnegyed 12-kor a neten, aludnom kéne. Csoda, hogy ilyen korán ágyba juthatok. Ilyen nem történt mostanság. A gyerekek éjjeli őrségre szorultak, már-már olyan érzésem van, mint ha katonaságnál élnék, a gyerekek a főtörzsőrmesterek :D Én pedig valami közleány vagyok:) Mert ugyebár azért legény csak nem lehetek:)) Bár még nem próbáltam, de ezek után, hogy a fiam megette a sárgaborsó főzeléket úgy érzem, mindenre képes vagyok:D
Ajj, megint ennyit dumáltam, pedig semmi értelme sem volt az egésznek.
Sziasztok, jó éjt mindenkinek:) Még lehet, hogy valamikor a hét folyamán viszanézek
Jó éjszakát! Aloha!
Jobbulást kívánok!
ftcsrac: No para! Simán sikerülni fog.