:) Vigyázzál már magadra! Nagyon önveszélyes vagy. :( :)
Kicsit meglepő, hogy még ő sem.... Nekik azért elég erős a gyomruk, azok alapján, amiket látni szoktak néha. :S
Igazság szerint belerúgtam véletlenül az ajtófélfába a kisujjammal, szóval nem volt szándékos, de hosszantartó! :D
Akkor maradj ilyen kis pesszimista! Ha ez Neked jó. :P :)
Tudatosan spanolod magadat. Csak rá ne fázzál egyszer, hogy még remegsz is, annyira felhúzod magadat... :)
Hát a tétel írót ez nem feltételnül zavarta... Na de a tételben benne van az is, hogy lélegeztetni kell orron át a "bajbajutottat". Maga a mentős mondta, így szó szerint, hogy ő sem cumizná be senki orrát, még vészhelyzetben sem... Ennyit a valósághű segítségnyújtásról... :S :)
:))) Végül is mit akartál elérni, ha még esőtáncot is jártál?
Igen megérte.
A Discoveryn bebizonyították, hogy idegesen jobban telejsít az agy:)
Ablakból nem feltétlenül van sok egy garázson.
Na akkor megkérdem újra: megérte pesszimistáskodni? (már ha van ilyen szó egyáltalán... )
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P Neked érte! :)
Tényleg örülök, hogy sikerült.
Reggel dúdolgattam, hogy süss fel nap... tuti ez használt, bár itt most esik... :S Lehet, hogy az esőtáncot ki kellett volna hagynom mellőle? :D
Szia!
Gratulálok! Mondtam, hogy csak kelted a feszültséget! :P Nem is sajnáltalak. ;) :P
:D Neem! De Te sem mennél be egy helyiségbe amiben vágni lehet a füstöt, akármilyen segítőkész is vagy, nemigaz? :)
Ugyanmár ilyen vizsgákon valamibe bele kell kötnie, nemigaz? :S
Akkor nem.
Szerencsére a nap is kisütött, csak 800 fok volt a sisakban és a dzsekiben...
Jó OK. Okoskodó... :P
Jaj Te! A frászt hoztad rám! :DD
GradUlálok! Szuper ügyi vagy! Megérdemled a reggelit! :)
Minek kellett úgy pesszimistáskodni látod?! :D
És esett az eső amikor menned kellett akkor is?
Kiszellőztetsz?:)
A hullaszag miatt, igaz?:) (Tudom, csak el volt ájulva)
:) Szia! Jó, hogy újra vagy Te is.
Mit tettem? Hát majdnem kivágtak a válasz miatt, mert azt mondtam, hogy kiszellőztettek. A jó válasz az, hogy kinyitok minden ajtót-ablakot. Na szép, mintha én nem ezt mondtam volna... :)
Szia Cica!
Az az Okoskosdó de mindegy;)
Hát...bukta...
Volt a reggelim:)
Mondtam, hogy simán menni fog, nemtudom mit paráztatok tegnap;)
Szia! :)
Hogy ment?! Mesélj!
Látod az Idézgetőt?
"Csak mert paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem akarnak elkapni." :D