Szerintem egyformán jól használjuk, de SUhanc barátunk szerintem nem erre gondolt. :)
Vagy már megint elírtam valamit? :S :)
ez tiszta sor, de ezt az is tudja, aki a belsőből elédkanyarodik? és ha a külsőből is kanyarodik az autó, meg a belsőből is, akkor aki a belsőben van, az honnan tudja, hogy a külsőből is kanyarodnak?
Nem jártál Te is esőtáncot véletlenül? :D
Lassan érik mégegy bégetés a számodra kedves barátom... :D
Én sem mennék be, sőt kihívnám a mentőket (ez minden tétel része) és végignézném, hogy csinálják a profik... ;)
Azt nem értettem, mi volt a gond az "egyformán"-nal... Miért kérdezett rá Su? (Egyformán nem használjátok? Vagy mire gondoltatok?)
Az nem feltétele, én csak azért csináltam meg előbb, mert olyan ritkán járok vezetni, hogy az időmből kitelt, meg állítólag ritkán van vizsgalehetőség. Nem akartam, hogy azért ne kapjam meg majd a jogsit, hogy még erre kelljen várnom.
Egyébként így már nem mondhatod, hogy hiányzik egy kereked, mert lassan kettővel több lesz. :D
Gondoltam, te csak tudod, hogy a forgalmi rend része-e. Azért kérdeztem, mert én nem tudom.
A jobb kéz felől lévőnek van elsőbbsége. De itt vannak a kresz-tudósok. :)
nem ismerik ezek a szakszavakat:) mellesleg ha nem feltétlenül szükséges én azért nem mennék be mindenáron, hogy kinyissam a nemlétező ablakot:)
Ja most nézem erre elfelejtettem válaszolni...
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :)
szerinted? egyébként ki lehet menni belőle, csak az elsőbbségadás kérdése nem teljesen tiszta
Ünnepnek nem mondanám...inkább felkészülök a (forgalmira nemhiszem, mert még eüm sincs)
Múltkor direkt néztem az áruházban, és találtam is ilyen fagyit. Megkóstolni 2 dobozzal raktam be, mivel ajánlottátok. :) Tényleg finom. A F1 alatt ettem egyet. Azt hittem, nagyobb adag, de hát lehet többet is enni. :)
Sajnos nincs. Tegnap, meg tegnap előtt eleget voltam orvosok között... nincs azok között se jó képű, se jó szívű... :S :)
Én viszont tényleg hoztam egy fagyit... kellett nekem emlegetni... :S :)
Ma nincsenek bankügyek? Ünnepelsz?
Mondd csak, nincs felétek egy jóképű röntgenes? ;D Különben nem csinálnál ilyeneket.... ;) :D
Biztos nem vágynak rá. :)
Vagy csak figyel. ;)
Hát így jár, aki reggel siet a géphez... ;) :)
Viszont átkölthetem a mondást: lassan járj, tovább süt a napocska.. :)
Hát erős a gyomruk, de azért ők sem akarnak elkapni semmi nyavaját, nemigaz? :)
Zöld Baby hova lett? Lehet, hogy elment egy sportszeletes fagyiért... :)