Sziasztok!
ftcsrac, gratulálok! :) Tudtam hogy nekem lesz igazam :P
és 90%-ban hülyére veszik az embert. újabban meg az a divat, hogy azt sugallják, hogy ha nem az ő szarjukat veszed akkor egy mocskos szemét ember vagy.
Hát nem muszáj végig is menni rajta... ;)
...Elég ha megmutatod másoknak.... :D
Na lelépek egy időre, reggel óta még csak itt ülök, nem lesz ennek jó vége... :)
Különben is kell még egy-két összeesküvés elméletet gyártanom... ;)
Látod! Mi (is) megérjük a pénzünket... :) Milyen unalmas is lenne a kis életetek nélkülünk. :D
Igen, ráadásul ritka a jó reklám. A többség elég sablonos, és félóránként ugyanaz... :S
Már a jó szándék is dicsérendő! :)
igen, egy jól felépített összeesküvés elméletet nem lehet csak úgy a sutba dobni. a minimum az, hogy legalább 2-3 embert az őrületbe kergettek vele:)
én már ezért nem nézek lassan TV adást. a franc se kíváncsi a sok reklámra. egy csomó időt elvesz az életemből, hogy más hülyeségét nézzem/halgassam
Na ja, ha már van egy konkrét elképzelésünk a dolgokról, akkor miért hagynánk azt lerombolni, mindenféle magyarázkodással?! Sok időt és energiát fordítunk arra, hogy felépítsünk egy-egy teóriát, azt nem szabad hagyni kárbaveszni. :)
itt sincs, úgyhogy nem tudok miből adni:)
én úgy vettem észre, hogy azért nem érdemes, mert úgysem értitek meg/akarjátok megérteni amit mond az ember;)
Hát bevallom valóban nem figyelem, ha meghallom, hogy kezdődik a reklám (amit lehetetlen nem meghallani, mert olyankor kezd el ordítani a tv) na akkor már kapcsolom is tovább máshova és alszom tovább... :)
Csak én nem értem már, hogy miről volt szó....
Na de én most itthon vagyok! Hééé napsütést ide! :D
:) Ez általában minden nővel így van, nem érdemes magyarázkodni, mert úgy is rájövünk... ;) :D