Rettenet (Su) a random:))
(Nehogy komolyan vedd, tudod mindig ez ta képet másoltam be neked.)
Írtam volna, hogy tettem be neked, vagy raktam be, de vannak itt elég pajzán gondolkodású emberkék is.
:))
Na és veled mi jó történt ma?
Jajj, de jóóó :) (vedd úgy hogy el vagyok pirulva.) Ez jól esett.
Ma a vizsgán, amikor már nekem meg volt, még ott kellett maradni megvárni a többieket.
Unatkoztam és fél füllel meghallottam, hogy miről beszélnek a srácok. Megpróbálom leírni, hogy kb miről beszéltek.
-Nemtudom milyen autót vegyek...Anyám mondta, hogy olyan kell, ami ha ütközöl nem törik össze, de mást összetör.
-Akkor tudod mi kell? Vegyél Hummer H1-est!
-Hehhe:D Az kéne, csak sokat fogyaszt.
-Neeem...olyan 30-ból kijön.
-Vagy H6-os...bogárhátú:)
Innentől már nem figyeltem...valaki rögtön az eszembe jutott;)
Hát igen, Marci volt az első aki foglalkozott vele hogy hsz.-a van. Régen azt sem tudtuk mi az a szám a nevünk mellett, csak a beszélgetésre koncentráltunk. Csak Marci úgy látszik nem tud beszélgetni velünk és ez a megnyilvánulása. Bár szerintem ő sem tudja hogy ez mi a francra jó.
Ráadásul értelmetlen és felesleges.
De valahogy csak meg kéne nyerni azt a vadonatúj 30 millás verdát, a 8 milliárddal és a villával, ezt pedig úgy lehet elérni, hogy összeírunk 6000 hsz-t.
Annyira értelmes vagy. Hogy lehet úgy fórumozni ha nem írsz? Ez neked fórumozás? Egyébként mi nem "fórumozni" szoktunk hanem társalogni, beszélgetni. Te meg mindig kijelented hogy nincs kedved írni és csak a hsz. számolás miatt vagy itt. Ennek van értelme?
attól hogy nincs kedvem írni még fórumozni van:D
nem megyekm el...;) azért 6000ig maradok:PPP
OK. Akkor szia! :)
(Kérdés persze, hogy mit keresel akkor a fórumban... :P)
mindjaárt 23000 hsz... el tudtátok volna ezt január elején képzelni?:D
igazából csak nincs kedvem írni...;)
:) Ez olyan Marcisan hosszú válasz volt. Nehogy túlerőltesd az új billentyűzetet! :) Egyébként milyen?
Ugyan, ugyan. A parókakészítőknek is meg kell élniük valamiből... :)