Miért nem eü vizsgabiztosnak tanultam!? :D
A kérdésem ez volt: A garázsban járó autót talál, az autóban egy eszméletlen embert. Mit tesz?
Szerencsére ez az egyik legkönyebb tétel volt. :)
De egyszerűbb megjelölni, és akkor nem kell gondolkodni rajta. :D
Hát látod épp ezt kell végiggondolni, hogy melyik a nem bal. :P :)
Én is megyek. Jóccakát mindenkinek!
:D Tudod mindent be kell vetni a siker érdekében... Amúgy meg az eü vizsgáról beszéltem természetesen. :P
Tanultam tisztességesen, de egészen véletlenül kivágott pulcsiban voltam és hát miért tették a babát olyan lentre... :)
Ja, és mi volt a kérdés? Így jó? ;D
:) Egyformán, de mire? :))
A jobb az, amelyik nem a bal. :P
"Meg nyögni valamit a kérdésekre, aztán átengedtek. De lehet, hogy nálad nem vállna be a mosoly és mély dekoltázs... :D"
Hát, ezek után milyen vizsgáról van szó? ;) Nyögés, dekoltázs, mosoly. :D
:( Már mész?
Holnap drukkolok, igyekezz majd hírt adni arról, hogy hogy sikerült! :)
Aloha és jó éjt! :)
Hát bevallom igen, utálom ha azt mondja az oktató, hogy most jobbra. Kell egy pár másodperc, amíg leesik az merre is van, de ez csak azért van, mert a nők ugye mindkét agyféltekéjüket egyformán használják... :P :)
Csatlakozom. Sok sikert! És no para!
Hogy ki ne maradj... :D
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :)
Kátyú? Milyen kátyú? Van kátyú az úton ahol menned kell? Menj ki éjszaka és temesd be. ;)
A műszaki vizsgát nem lehet elrontani, még nekem is ment, pedig ki sem tudtam húzni az olajpálcát (ezt az egyetlen dolgot kérték). :)
Az eső az gáz, de csak nem fog esni. Ez nagy kiszúrás lenne. Ne állj ennyire "pozitívan" a dologhoz, majd drukkolok és akkor tuti nem fog esni. OK? :)
Egyészségügyi? Meg vannak még valahol a kérdések. Attól paráztam én is (de én mitől nem :), csak azt az átok babát kellett fújodni... :S :) Meg nyögni valamit a kérdésekre, aztán átengedtek. De lehet, hogy nálad nem vállna be a mosoly és mély dekoltázs... :D
Jó éjt és nagyon sok sikert holnapra!
Erre a beee-re létezik egy nagyon jó válasz...