A Nős beszólásért féltem, hogy kapok egy Beee :P-t :)
Szerintem ez rutin kérdése. Én ismerek nagyon jó női sofőröket is, szerintem a nők óvatosabb vezetők.
Köszi! :)
Nem, ezt tudom, hogy így van. A nők nem tudják, melyik jobbra kanyarodjanak. Ne mondd, hogy még nem voltál így vele! ;)))
Hogy megy?
Hátt...nem nagyon:(
A kátyú a kedvencem...
A műszakit meg úgyis elrontom...
Ha holnap esik, a kátyú lesz a kedvencem...
Esőbe még sose mentem.
Most jut eszembe, még egészségügyim sincs.
Szerintem Te ezt akartad kiprovokálni...
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :)
Nem ezzel van gondotok.... Azzal, hogy merre van a jobb! :D
:D Ez a szerencséd Babym!
Egyébként, hogy megy a rutin? Amikor én forgalmiztam egy öreg tata ment előttem mocival a pályán és vagy az idegesség, vagy a paralízis rángatta a kormányt, de igencsak remegett... :) A vizsgaelnök átengedte, mert azt mondta, hogy a tata a forgalmin úgy sem megy át sohasem, tehát innentől nem az ő felelőssége.
A nőknek valahogy tényleg nincs úgy a vérükben. Vajon az enyémben benne van-e? Az én családomban mindenki jó vezető, apukám már 9 éves korában vezetett autót egy parkolóban... remélem örököltem valamit a tehetségéből.
Jajj Drágám Te Cica vagy...az más:)
A Babyk nem olyanok;)
Na, ez is milyen hozzáállás?! :S Ne így álljatok már hozzá!
Szerintem sem az, csak balra kell kanyarodni... vagy jobbra? :D
Ó Te! Na jó nkább nem is írok semmit... :P
Hát igen, és ezeknek bezzeg már van jogsija! :S
Pedig nem olyan túl bonyolult a körforgalom forgalmi rendje. :)
OK. Nem én mondtam, hanem az oktatóm. Még alig vezettem valamennyit, szerintem eleve elrendeltetett, hogy nem fog sikerülni, de azért nem rajtam fog múlni. :)
Ezt nem tudom, hogy meg tudtam volna-e csinálni. De majd legközelebb gondolok rá. Vagy az orrom is fájni fog, vagy használni fog, majd meglátjuk. :D
:DD Az biztos! :)) Rizikós a technikád. :)
Itt meg egyszer egy női vezető szépen bement a körforgalomba - ellentétes irányba... és még röhögött is saját magán. A többi vezető cseppet sem volt ideges...