arról csak ő tehet nem? max akkor nem ha így született..
aha, persze, valaki bejön, elereszt egy sziát meg egy van itt valakit és a te jó emberismerő képességed rögtön kiszűri hogy ez most jó vagy rossz ember... nehéz eset vagy...
Mesélj kicsit, mostanában nem vagy túl aktív a fórumon.
Ezek szerint Titeket pasikat általában untat a vezetés... ;) :D
Az a nő tényleg fajgyűlölő volt??? :))) Jaj, csak nem félreértettem.... ;)
És neked most milyen alapon milyen színű a hajad?
Elmegy a boltba, és kiránt egy csirkét a hűtőből, majd bevágja a köténye alá. :)
Hát sötét volt az biztos és nem csak a bőrszíne... ;) :D
(nem vagyok fajgyűlölő, de ez a nő tényleg az volt)
Vezetés közben elsődlegesen a vezetésre magára koncentrálok, és csak ha unalmas, vagy lassú, akkor kalandozik el a tekintetem.... Meg, ha van miért.... ;)
Tudod jó emberismerő vagyok. Akikről azt mondom hogy bírom őket azokkal sosem voltam ellenséges. Pedig Harimta meg gradU is volt itt új.
:D Aha, de vajon hogy készíti a rántotthúst? ;)
óó köszi..megtisztelsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aha, tehát a lényegtelen dolgok... A bátyám is így járt egyszer, állítólag Anyu négyszer szólt neki hiába, miközben ő csak valami idegen csajt bámult egy cabrio kocsiban... :D
Szerintem amm-hoz szóltál, de hagyjuk. Úgy is azt gondolsz amit hinni szeretnél. A tett az volt hogy becsaptál mindenkit, a felelősség meg az hogy ne várd el hogy mindenki rajongani fog érted még azután is hogy kiderült.
Ennyi.
A szó vége "ír", az meg nem tud a banya, ezért nem is foglalkozott vele, hogy mi volt előtte a szóban. :)
Írtam hogy a többiek, de a kedvedért felsorolom: dödi, puncstorta, Virág, Samy.
:) Hát igen, de vannak akiknek lejtős a kocsikijáró, szerintem ők nem mindig indítóznak, mielőtt nekivágnak... :S
Tudod ahogy most elképzeltem azt az elektromos autó kerekén fekvő macsekot... ftcsracnak való látvány lenne a vége... :S :)
na, tessék, soroltál 4 kivételt. de mi van pölö Donnussal? nem ismerted, betévedt a fórumba, és te rögtön ellenszenves voltál vele... erre mondom, hogy te így vezeted le a feszültséget... azzal hogy mésokról elmondod a "véleményed"... ami általában(98%) negatív... pozitív véleményt szinte senkiről se mondasz.