lehet hogy 2-3 hét után megunnád.
neocitrán :D
igazából nem tudom..sztem megfázás lehet.
ahha... értem én.... csak általában olyat hall az ember hogy "megyek a fodrászomhoz" az ilyeneknek a fodrászuk szinte a barátnőjük, szal ott nem baj az ilyen kérdés, de a fodrász hozzászokik hogy ilyeneket kérdez...
Nemrég váltottam fodrászt, de lényegében mind ilyen. Szeretnek pletykálni és meg szeretnék mielőbb szabadulni... :S
Természetesen csak azokat akik rendszeresen csinálják. Jó lenne moderátornak lenni :)
mert nem ugyanahhoz a fodrászhoz szoktál menni?
Én is ritkán szánom rá magam, mert unalmas és hosszú. :( Ráadásul utálom, hogy olyan ember akit nem ismerek (fodrász) faggat a magánéletemről... :S Miért nem lehet szépen csendben végigülni amíg megcsinálja a hajam? :S
köszi! :) már gyógyulgatok ám..tudod nyár van ilyenkor van a legtöbb megfázás :)
Úgy, hogy orrvérzésig írsz minden nap. ;) Vagy legalább akkor, amikor megy a duma.
figyelj, nem tudnád követni, max az új képeknél... ha meg vkiegyszer beírja poénból, te rögtön szelektálnád?
Nekem is kellene fodrászhoz menni, mert el van töredezve a hajam vége, de nincs kedvem vágatni belőle :( Amúgy nekem is be volt melírozva. Csak nekem barna alapon vörös volt. Mikor kikopott akkor csak az aljából 10 centi volt vörösre festve :D De már az is alig látszik.
Én lusta vagyok fodrászhoz menni.
nembaj..a menzán sok hasznát vehetik, csak nehogy az emberek haját panírozza béé :)
Jobbulást! Ilyenkor már semmi értelme betegnek lenni. Igaz, máskor sem. :)