Jó lenne ha ftcsrac is itt lett volna. Így nem volt teljes a beszélgető csapat :(
Szia!
Én is épp most készültem elmenni.
Sajnos én is lelépek egy időre... :(
Sziasztok!
De így nyertetek egy saját fodrászt. ;)
Jó a Tudtad ezt?
"Az Egyesült Királyság lakói több babkonzervet fogyasztanak, mint a világ összes többi lakója együttesen."
Szeles egy ország! :D
ne forgasd ki a szavaimat! Köszi! :P :D
azért hagyta abba, mert itt szolnokon kb 3-400 fodrász van 75000 ebberre... ami ugyen nagyon sok, és hát ezért.
Aha, és addig nem is akarsz meggyógyulni? :P
OK. Akkor kijavítom: odakint majdnem igazi nyár van már, gyógyulj meg minél előbb. :D
Hogy csinálta? Ezek szerint abbahagyta, tehát így. :)
köszi! :) szerintem az igazi nyár még egy kicsit odébb van..
men tom, apám barátnője fodrász végzettségű, de mikor fodrász volt nem tom hogy csinálta...
Akkor gyógyulj meg minél előbb! Odakint végre klassz nyár van, kár lenne lemaradnod róla! :)
hát, igen.. de ezt nem kötelező. Én nem tom.. egy darabig biztos élvezném, de egy hónap után megunnám.
Ahhoz én ritkán járok, hogy összebarátkozzunk. Inkább valóban hozzászoknak ahhoz, hogy ilyeneket kérdeznek. De hogy hogy nem unja meg egész nap ugyanazokra a kérdésekre hallgatni a választ... :S
Ez is benne van a pakliban, persze. De ne magadból indulj ki. Ha már magát a fórumot lassan egy éve látogatom, hát elég hűséges vagyok, nem?