Máshol is vannak, de lehet, hogy ott sokkal több, nem? Nem én találtam ki amúgy.
de te soha nem mondasz semmiről se véleményt... de ha egy kicsit okosabb lennél, akkor eszedbe jutna mit írtál mikor nem tuttad hogy én vagyok az. Segítek: azt, hogy nem érdekel:PP
Ja rájöttem, hogy hol látod Te a fajtáját. Jellemző a pasikra, rögtön a kocsit nézik... :)
Na persze Te lustaság! Szegény cica, nem úgy néz ki, mint aki ki tud onnan gyorsan ugrani... :S :)
először észre sem vettem :DD
Aranyos :))
ez hülyeség, de ha így is van, akkor miért csak Németoban? máshol is vannak nyestek...:P
A menyétek nem másznak be? :D Azok is akkora méretű és hasonló alakú állatok.
Perszeeee. Engem az tesz boldoggá, hogy elmondhatom a véleményem valakiről, ugye?
Tévedsz.
De igen, én vagyok a rossz, mert szegény picike gyerek csak jáccikált én meg megmondom hogy nem kéne. Hát persze. 15 évesen az ember már nem olyan kicsi hogy a hülyeségét ennyivel el lehet intézni hogy "Még gyerek." De te tudod.
A németeknél állítólag nagy gondot okoz, hogy nyestek, vagy nyusztok is bemásznak a motortérbe, és szétrágják a csöveket, meg amit találnak.
Ja, és persze nem rossz ízlése van!! ;) Ha már autó, akkor legyen jó.
Szerintem még ő is csak majd a kocsijának a motorját fogja túráztatni... ;)
Aranyos! :) Jaj, de sajnálnám, ha véletlenül így kivasalnék egy macsekot.... Lusta vagyok körbemenni mindig ellenőrizni...
Nem azért, de megjöttem és mi a random... ;) :D
Na, már kezded érteni. ;) Jövőre már csak a szervező fog túrázgatni. :)
dehogy rossz a hangulata...ő mindig ilyen... azért van prímán, mert a másikra írhat köcsögségeket.
hát tényleg baromi aranyos.... nem tom hogy hogy juthat ez vkinek erről a képről ez az eszébe
Biztos meleg volt a kerék... :)
Szerintem is aranyos.